Kako je Kostadin Terzić pomogao Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.04.2021.
19:16
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Pojavile se zanimljive informacije, doduše nezvanične.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Veliku pažnju ''zvezdaške javnosti'' privukla je vest da se Kostadin Terzić preselio iz Fudbalskog saveza Srbije u Crvenu zvezdu, gde će ubuduće obavljati funkciju pomoćnika poslovnog direktora kluba Marka Petrovića.

Danas su se, s tim u vezi, pojavile i dodatne informacije koje je ovog popodneva objavio ''Telegraf''.

Pomenuti izvor navodi da se Terzić odrekao pripadajuće plate u visini od 800 evra, i to u korist Omladinske škole Crvene zvezde, ali to nije sve.

''Telegraf''je otkrio i da je Kostadin Terzić prošlog meseca stavio svoj stan pod hipoteku, kako bi pomogao Zvezdi da završi proceduru oko dobijanja evropske licence za narednu sezonu.

Inače, Terzić je u FSS-u bio angažovan dve godine i za to vreme radio na uvođenju VAR-a u našem prvenstvu, ali je, navodi se, završio i master studije u organizaciji UEFA i postao "venue" direktor za UEFA utakmice od naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 14.04.2021
21:41

Ма, немој. Одрекао се плате? Па, шта онда ради у нашем клубу ако не прима плату? Није он сад неки стручњак који Звезди може да помогне својим знањем. Јасно је да је ту само због оца. али не разумем зашто му се џепарац исплаћује из Звездине касе овако јавно. Логичније је да Терзић старији промуља нешто и то да сину испод жита. Овако је баш бахато.

avatar
Bogdan Stajić
Wednesday, 14.04.2021
20:11

Stan je sigurno zaradio pa ga dao pod hipoteku.