Kako je Marko Nikolić ''sprečen'' da i pre 2017. postane prvak sa Partizanom

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Podsetio je i na taj deo svoje karijere.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, aktuelni trener moskovskog CSKA Marko Nikolić je uoči večerašnjeg susreta sa Partizanom na ''Bratskom kupu'' u Moskvi (18.30h, TV prenos) govorio za najnovije izdanje ''Partizanovog podkasta''.

Ovde ćemo posebno izdojiti njegov osvrt na sezonu 2014/15, kada je takođe vodio ekipu Partizana koji je na kraju osvojio titulu, ali Marko Nikolić nije podigao taj šampionski pehar, jer je smenjen nedugo pre kraja te sezone koju je kao šef struke Partizana završio Zoran Milinković.

Ipak, dve godine kasnije (sezona 2016/17) je u svom drugom mandatu na klupi Partizana osvojio duplu krunu.

''Uspeh je morao da dođe i on je došao. Moja najdraža sezona u karijeri, iako sam u Mađarskoj osvajao titule i kup, u Rusiji kup, u Emiratima dva kupa. 

Ipak, ta sezona sa Partizanom je nešto posebno, ne samo zato što su to bili moji prvi trofeji, nego što su mi na jedan volšeban i nezaslužen način izmakli u mom prvom mandatu u Partizanu. 

Zapravo, nisu mi izmakli, nego sam bio sprečen da dovedem tu priču do kraja. Ali, ima Boga, ko veruje, a ja verujem, ima neka kosmička sila koja to sve ujednači na kraju. Posle toga se sve to vratilo možda i za kamatom'', konstatovao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miro
Sunday, 07.07.2024
22:19

Lako je bilo osvajati titule dok je Karadjic bio predsjednik. Sve je stimano Partizanu.