Kako je Partizan letos ostao bez još jednog pojačanja? Sad je sve otkriveno!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
18:24
Izvor: Sportske.net

Sam fudbaler je objasnio kako se sve odvijalo tih dana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je letos značajno renovirao svoj tim i ojačao ga po ukusu trenera Sava Miloševića, ali ipak nisu sve njegove letošnje želje ispunjene.

Znate da je želeo iskusnog štopera Slobodana Rajkovića, ta želja mu još uvek nije ispunjena, ali ove zime postoji mogućnost da Rajković ipak obuče crno-beli dres.

Slično je i sa defanzivnim vezistom Slobodanom Simovićem iz BATE Borisova, koji je takođe u finišu letnjeg prelaznog roka trebalo da potpiše za Partizan.

Ni taj transfer nije realizovan, a šta se zapravo dešavalo i kako su tekli pregovori, Simović je objasnio u intervjuu za belorusku ''Tribunu''.

''Ta priča je počela krajem avgusta, pere utakmice Lige Evrope sa Astanom. Prvi trener beogradskog Partizana kontaktirao me je i pozvao u njegov tim. Ali, nije znao da moj ugovor sa BATE-om važi još četiri meseca. Rekao sam mu da pozove upravu kluba. Koliko se sećam, Partizan je želeo da 31. avgusta proda Strahinju Pavlovića Laciju i kupi mene. Ali, to nije uspelo, Pavlović nije otišao u klacio, ja sam ostao u Belorusiji.

U početku su hteli da me zadrže u BATE Borisovu, razgovarali su o mogućem produženju ugovora. Samo par dana kasnije, uprava kluba nekako se predomislila, htela je da zaradi nešto novca. Čini mi se da su se čak dogovorili oko novca sa Partizanom. Ali svi ti razgovori odvijali su se do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok.

U BATE-u su se predomislili u kasno popodne. Partizan jednostavno ne bi imao vremena ni da uplati novac. Rukovodstvo Partizana, koje je stiglo iz Rima, gde je trebalo da se realizuje transfer Strahinje Pavlovića, nazvalo je Andreja Kapskog u večernjim satima, raspravljalo je o svemu. Ali jednostavno nije bilo dovoljno vremena za dogovor transfera'', istakao je Simović.

Ove zime se ponovo pominje i njegovo ime kao potencijalno pojačanje Partizana, ali za sada crno-beli izgleda nisu tako uporni kao letos.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke