Kako je Partizanu propalo pojačanje iz Hrvatske? ''Dete Hajduka'' stiglo na granicu sa Srbijom, a onda...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.06.2021.
14:23
Izvor: Sportske.net, index.hr

Hrvatski fudbaler sve otkrio pre par dana.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Samo jedan Partizanov poraz doprineo je da Tonći Kukoč, fudbaler koji je ponikao u splitskom Hajduku ne zaigra za klub iz Humske.

Ovo je Kukoč otkrio u podkastu portala ''Index'' koji je uglavnom posvećen Evropskom prvenstvu, kao i da se i Siniša Mihajlović istovremeno interesovao za njega.

"Dok sam igrao za Livorno tražio me Siniša Mihajlović i nudio 1.5 miliona evra da pređem u Sampdoriju, ali je predsednik mog tadašnjeg kluba za mene tražio dva miliona evra, tako da nije došlo do transfera.

Dobio sam poziv Partizana da je to to i da krenem na srpsku granicu. Međutim, oni su taj dan izgubili utakmicu i njihov trener, koji me želeo dovesti, dobio je otkaz. Mene je tu napalo, izvređalo, kako ideš u Srbiju, kako te nije sram?

I šta se onda dogodi; za Dinamo potpiše Srbin Komnen Andrić i nikome ništa! Dakle, mi u 2021. se još uvek vadimo na nacionalizam. Svoje dete neću učiti niti o nacionalnostima niti o nacionalizmu'', poručio je 30-godišnji Kukoč.

Inače, on je u Livornu proveo samo šest meseci, od septembra 2015. do juanara naredne godine, kada je umesto Sampdorije prešao u - Komo! Iz Koma je potom otišao u Zrinjski, pa u Mađarsku, a od februara je član Opatije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke