Kako je Petrić čestitao Vazuri rođendan: ''Šalio sam se, ali...''

Autor: Darko Mitrović
subota 27.07.2024.
19:50
Izvor: Sportske.net

Šala ili zbilja, pitanje je sad.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Gordan Petrić je uvek zanimljiv sagovornik i ne libi se da kaže nešto što mnogi drugi ne bi, ali ume da svoje stavove izrazi i u šaljivoj formi.

Tako je bilo i tokom gostovanja u ''Miljanovom korneru'', gde je najpre govorio o kragujevačkom Radničkom i Vojvodini, a onda se polako dotakao svog Partizana i problema koji i dalje postoje u klubu iz Humske.

''Malo da se našalim, ali u toj šali ima dosta i istine. Vazuri je bio rođendan, pre jedno dve godine i ja sam ga slučajno video u hodniku, čestitao sam mu i rekao: 'Čestitam ti na tvom privatnom klubu'. Naravno, šalio sam se, ali ima dosta istine da su klubovi postali privatni. Kako to da se promeni, ja ne znam, ali kad bi se glasno i jasno reklo navijačima i treneru šta se očekuje i da mi iza toga stojimo... 

Kad trener dolazi u klub, mora da mu se daju jasne smernice šta mi očekujemo od njega u klubu kakav je FK Partizan. Ne može bilo koji trener kad dođe da menja ciljeve, filozofiju, planove FK Partizan. On kada dobije tu informaciju, potpisuje ugovor. Meni nisu dali smernice. Ja sam došao, kao i Duki, kao i Sale, uvek je neka problematika. Da li sam ja doneo klubu, to je za priču, ali sam siguran da sam dao svoj maksimum da dođe do nekog boljitka. 

Posle smo igrali Evropu, pa prezimili, a niko meni nije rekao da ja moram da prezimim u Evropi, ni da forsiram neke mlade igrače. Niko se nije mešao'', objašnjava Petrić.

Ipak, smatra da u pojedinim situacijama nije imao podršku.

''Mene je zabolelo što Partizan nije reagovao u pojedinim situacijama kad je trebalo da reaguje. Ja sam govorio glasno i jasno da se nekad pomaže Partizanu, nekad Zvezdi, a sad se više pomaže Zvezdi nego Partizanu. Ja mislim da to nije u redu, da se pomaže ni jednom, ni drugom klubu. U tim nekim situacijama klub nije reagovao.

Mogu i sad takođe da kažem, ja sam OFK-ovac, ali prva utakmica protiv Mladosti iz Lučana, treba tu videti šta se dešava... Kad se to nakupi posle 10-15-20 kola, opet će biti neka problematika, neka saopštenja...'', opominje Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke