Kako je Piksi ''oteo'' pojačanje Partizanu i doveo ga u Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.04.2022.
18:06
Izvor: Sportske.net, elta tv

Zanimljiv detalj ispričao je nekadašnji ljubimac Zvezdinih navijača.

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Sećate li se ''Burza Maradone''? Zvezdaše ne treba ni pitati, bio je to njihov ljubimac iz perioda od 2007. do 2009. godine, momak koji je na ''Marakanu'' u to vreme stigao iz podgoričke Budućnosti.

Naravno, u pitanju je Igor Burzanović, ofanzivni vezista i crnogorski reprezentativac koji je pre dve godine završio karijeru u Iskri iz Danilovgrada.

Ovih dana je dao zanimljiv intervju za ''Elta TV'', gde je između ostalog otkrio i kako je došlo do njegove saradnje sa Zvezdom, iako je za njegove usluge bio zainteresovan Partizan, koji je u to vreme počinjao svoju šestogodišnju dominaciju na domaćoj sceni.

Ključnu ulogu odigrao je Dragan Stojković Piksi, danas selektor reprezentacije Srbije kome Zvezda piše pisma, a tada Zvezdin predsednik, koji nije odustao iako mu je Burzanović - spustio slušalicu prilikom prvog poziva!

''Šetao sam sa drugarom kada mi je zazvonio telefon. Čovek se predstavio kao Dragan Stojković Piksi. Ja sam se u tom trenutku nasmejao, rekao 'da, da važi' i spustio slušalicu. Tada je bilo popularno da se fudbaleri šale jedni sa drugima tokom prelaznog roka. Ili je novinar ili predsednik kluba.

Posle toga je opet zazvonio telefon i onda sam shvatio da je u pitanju Stojković. Ja sam u tom trenutku možda i godinu, godinu i po dana pre toga imao priče da ću da idem dalje. Crvena zvezda, čak i Partizan. Imao sam kontakte i sa Partizanom, kao i iz Evrope, ali poziv Stojkovića je presudio da pređem na Marakanu'', otkrio je Burzanović, a OVDE možete da pogledate kompletan razgovor sa njim.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke