Kako je Piksi video ubedljiv poraz na "Parkenu" - Postoji li pravi momenat za neuspeh?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 29.03.2022.
20:33
Izvor: Sportske.net

Ovog puta nije išlo po planu.

 EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da njegovu ekipu "nije išlo" u Kopenhagenu gde su "orlovi" pretrpeli poraz od 3:0 od Danske.

Srbija je doživela ubedljiv poraz na "Parkenu" protiv selekcije koja je dominantno protutnjala kroz kvalifikacije za Mundijal. Nisu "orlovi" imali velike šanse u Kopenhagenu, te sa polovičnim učinkom završavaju ovaj ciklus prijateljskih susreta.

"Znate moje mišljenje kada su prijateljske utakmice u pitanju. Težak poraz, ali bilo im je lako igrati kod 3-0. Imali smo svoje šanse, ali nas nije išlo. Bilo bi drugačije da smo uspeli da damo taj jedan gol, jedan poraz koji nas ne boli. Moglo bi se reći poraz u pravom momentu", kazao je Stojković.

Naredni izazovi za selekciju Srbije predstoje u junu mesecu kada sledi Liga nacija.

"Predstoji Liga nacija to je neka druga stvar, bićemo spremni da budemo bolji. Ovo je prijateljska utakmica i ne zanima me rezultat. Bilo je dosta prinudnih izmena, Jović... Lukić se takođe požalio. Nismo bili u fizičkom smislu 100 odsto. Do prvog gola smo kontrolisali meč i usledile su onda greške i oni su nas kaznili, ali bićemo spremni za Ligu nacija", naveo je selektor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke