Kako je sprečen već gotov transfer bivšeg igrača splitskog Hajduka u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2022.
12:24
Izvor: Sportske.net

Hrvatski fudbaler otkrio kako se dogodio obrt.

 EPA-EFE/BOGDAN DANESCU
EPA-EFE/BOGDAN DANESCU

Povezane vesti

Partizan je pre sedam godina imao praktično već postignut dogovor sa Splićaninom Tonćijem Kukočem koji je u leto 2015. godine trebalo da pojača konkurenciju na poziciji levog beka u ekipi iz Humske.

Kako je ispričao u podkastu ''Inkubator'', Kukoč je tada već krenuo za Beograd, ali kada je stigao do granice sa Srbijom dobio informaciju da tadašnji trener Partizana Zoran Milinković napušta klub posle eliminacije crno-belih u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, kada ser u Hrvatskoj saznalo da bi mogao da pojača Partizan, usledilo je mnogo negativnih reakcija na njegov račun.

"Ne znam kako se zvao trener, Milinković mislim. Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo. Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka izdajico i slično... A tko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač - Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga je li Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan - ja sam govno, izdajnik", ispričao je Kukoč i dodao:

''U svakom sportu sam imao Srbina i nikad nije bilo problema''. 

Kukoč je te 2015. godine bio član CSKA iz Sofije, a kada je propao posao sa Partizanom, u septembru te godine je potpisao za Livorno. Inače, karijeru je počeo u Hajduku, odakle se 2013. godine preselio u Brešu. 

Sada ima nepune 32 godine i član je Opatije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke