Kako je Zvezdi da igra protiv lidera - Milijaš o ponudi za Ivanića, Saši Iliću, Benu...

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.08.2021.
17:02
Izvor: Sportske.net

Pred novinarima Stankovićev pomoćnik.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš govorio je danas na konferenciji za medije uoči naredne prvenstvene utakmice njegovog tima protiv TSC iz Bačke Topole.

Nešto slabiji start sezone, za razliku od prethodnih godina, nalazi se iza Crvene zvezde, koja nastoji da se to promeni već u predstojećoj utakmici. Neće imati lak zadatak, jer im na megdan stiže aktuelni lider TSC pod vođstvom Mladena Krstajića

"Sigurno teška utakmica za nas i dolazi posle jednog teškog meča. Igramo protiv ekipe koja je trenutno prva na tabeli i njima bih čestitao na rezultatima do sad. Mi znamo šta bi trebalo da radimo, spremni smo i daćemo sve od sebe da pobedimo", započeo je Milijaš.

"Prvenstvo je tek počelo. TSC je jako dobro započeo, a mi smo imali jedan kiks koji treba da ispravimo. Ima još mnogo da se igra, ali samim tim što je stanje na tabeli tako, shvatićemo ih jako dobro i ući ćemo u utakmicu maksimalno. Zaštitni znak TSC, prema mom mišljenju, jeste grupa, odakle iskaču pojedinci. Mislim da bi trebalo više da gledamo kako oni nas da zaustave, nego mi njih".

On se na kratko osvrnuo na utakmicu sa Klužom, gde je Crvena zvezda rapsodijom ispratila Rumune u domovinu.

"Čestitao bih našim igračima za evropsku utakmicu posle kritika u kojima ste vi (prim. aut. novinari) prednjačili. Svaka čast kako su se izdigli i kako su odigrali. Mislim da je protiv bilo kog protivnika jako teško. Kada je reč o prvenstvu, igraćemo sve bolje i bolje, a nadam se već od ove utakmice da ćemo početi".

Ono što je sigurno, jeste da Stanković neće moći da računa na Miloša Degeneka za duel protiv kluba sa severa zemlje

"Degenek sigurno neće igrati ovu utakmicu, a videćemo na večerašnjem treningu kako se ko oseća".

Golom protiv Kluža, El Fardu Ben postao je najbolji strani strelac u okvirima domaćeg fudbalera.

"Ben je to zaslužio. On je neko ko je od stranaca, a mi ga više ni ne zovemo tako, ostavio najbolji utisak. Drago mi je zbog njega", poručio je Milijaš.

Spominjala se ponuda Rendžersa od 3.5 miliona evra za Mirka Ivanića. U Zvezdi su mirni.

"Razne vesti čitamo, ali trudimo se da se ne obaziremo na to. Mi znamo kako i šta, a Mića je sa nama, naravno".

Jedna od vesti sedmice u domaćem fudbalu bilo je imenovanje Saše Ilića za novog prvog trenera Čukaričkog.

"Čestitao bih Saši na poslu u Superligi. Moje mišljenje znate o njemu i želim mu svu sreću i mislim da će on uraditi sve to kako treba", završio je Milijaš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke