Kako predvideti Tumbakovićev sastav? Izgleda da će opet biti promena...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.11.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

Ipak, na odgovor nećemo dugo čekati.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije danas već od 15 časova na stadionu ''Rajko Mitić'' igra poslednju utakmicu u okviru Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Šanse da se kroz ovu grupu domognemo plasmana na EP su nam minimalne, jer nam je uz pobedu nad Ukrajincima potrebno da Portugal sa Kristijanom Ronaldom kiksne u Luksemburgu.

I ta utakmica seigra u isto vreme, od 15 časova.

Od dolaska na klupu ''Orlova'', selektor Ljubiša Tumbaković još uvek nije vezao dve utakmice sa istom startnom postavom. Taj niz će se verovatno nastaviti i danas, ali ne bbi trebalo očekivati neke velike promene u startnih 11.

Možda samo Radonjić umesto Sergeja Milinković-Savića u odnosu na meč protiv Luksemburga (3:2), mada bi bilo za očekivati i određene promene u defanzivi, gdeje protiv Luksemburga baš ''škripalo''.

Ima i onih koje čudi što Dmitrović još uvek ima prednost na golu u odnosu na Rajkovića, koji u francuskoj brani u životnoj formi, ali očigledno da je za razliku od nekih drugih pozicija u timu, Tumbaković već prelomio ko je prvi golman reprezentacije.

Ne treba isključiti ni neka iznenađenja danas, ali neka prognoza startne postave ''Orlova'' danas bi mogla da izgleda ovako:

Dmitrović - Milenković, Nikola Maksimović, Kolarov, Mladenović - Nemanja Maksimović, Milivojević - Radonjić, Ljajić, Tadić - Mitrović.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 17.11.2019
13:28

То ни он не зна!

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 17.11.2019
13:05

Rajković,B.Ivanović,Milenković,Pavlović,Rodić.Nemanja Maksimović,Račić(Gudelj),Radonjić,Ljajić(Gaćinović),Mitrović.Tadić,Kostić. Tako bi terbalo da izgleda standardni sastav reprezentacije,uz nekoliko mlađih,a ove nazovi samozvane vedete,raspustiti.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Sunday, 17.11.2019
13:00

Ako malo gledate uvod u utakmicu intoniranje himne i dr videce da opet Ljajic nepeva himnu pitajmo se zastoooo???
A svi je lepo pevaju.... Zastoo?

avatar
BlueBoy84
Sunday, 17.11.2019
13:40

A zašto bi pevao kralju?

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 19.11.2019
18:10

Zato što je ovo kraljeva himna, a nismo svi za kralja. A i njegovi bi imali problema dole zbog toga. Zato je i bilo problema kod Mihajlovića.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Monday, 18.11.2019
21:57

Pa prijatelju razmisljao sam dali da ti uopste odgovorim...
Pa zato sto zivi u Srbiji i zato sto je "Srbin". Zato sto je cast igrati za Srbiju( to oni fudbaleri kazu) ... I jos hiljadu zato...
A sto mislis da ne treba??

avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
12:03

Dmitrovic, Nikola Maksimovic, Mladenovic, Milivojevic i Radonjic ne trebaju da igraju, to su sve igraci najvise za klupu i da budu korisceni u rotaciji, nazalost, cak i Dmitrovic. Rajkovic- Miletic (Milenkovic), Milenkovic (Spajic), Spajic (Milunovic), Kolarov- Maksimovic, Gudelj- Tadic, Ljajic (SMS), Gacinovic (Ljajic)- Mitrovic. Medjutim, kad vec igra tako kako stoji gore u vasem tekstu, zar nije logicno da Tadic bude desno, Adem iza Mitra i Radonjic levo? Ja mislim da jeste.