Kako su fudbaleri Partizana proveli odmor? ''Jak hedonizam sedam dana, a onda ...''

Autor: Darko Mitrović
petak 16.06.2023.
21:24
Izvor: Sportske.net, Beta

Ima i velikih fanova Formule 1.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su danas lekarske preglede pred start nove sezone, saopštio je klub.

Prvi trening je zakazan za ponedeljak, 19. jun u Sportskom centru "Partizan-Teleoptik".

Fudbaleri Partizana u petak i subotu, podeljeni po grupama, odradiće medicinske preglede, obavezne za sve profesionalne sportiste.

Prvotimcima su priključeni i igrači iz Partizanove omladinske škole među kojima su, u današnoj grupi, bili i Milan Aleksić i Matija Popović.

Partizan će ove sezone nastupiti u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Klub iz Humske je danas objavio i zanimljive razgovore sa nekim od igrača koji su danas obavili medicinske preglede, a iskusni napadač Andrija Popović je otkrio da pravi odmor traje svega sedam dana i da u tom periodu nema ''kočnica'' kada je ishrana u pitanju. 

''Tih prvih sedam dana stvarno uživam i ne pazim ništa. Kratak je to period da bi nešto pokvario. Jak hedonizam sedam dana, a onda povratak u ozbiljan rad'', otkrio je on.

Golman Aleksandar Popović uživa u trkama Formule 1, a deo odmora je iskoristio i da prisustvuje trci u Barseloni. Naravno, navija za aktuelnog šampiona Maksa Ferštapena i njegov Red Bul tim.

Šta su još njih dvojica, kao i dr Sead Malićević i mladi fudbaler Bogdan Mirčetić rekli u razgovoru sa Biljanom Obradović, pogledajte u prilogu sa Partizanovoh tviter naloga.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke