Kako su u Hrvatskoj videli ''ludu'' utakmicu TSC-a i Partizana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.07.2023.
11:40
Izvor: Sportske.net

Sinoćnji derbi prvog kola Superlige privukao veliku pažnju i u komšiluku.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

TSC i Partizan su priredili pravi užitak svojim navijačima sinoć u Bačkoj Topoli. Odličan, sadržajan meč, mnoštvo golova, prilika, penala, ali i sudijskih spornih odluka.

Na kraju 3:3 i gol TSC-a bukvalno u poslednjoj sekundi meča, a odluke sudije Mitića su dodatno podgrejale atmosferu, pa i dalje čekamo noćas najavljeno saopštenje Partizana na tu temu.

A kako su hrvatski mediji ispratili sve to?

''Index'' u svom naslovu ističe da je viđen spektakl na startu sezone u Srbiji. Takođe, naglašeno je da se pogotovo u poslednjih 15 minuta dogodila prava ''ludnica'' na terenu.

''Prvo je TSC promašio penal u 77. minutu, a dva minuta kasnije Saldanja se sjajno snalazi u petercu domaćih i dovodi Partizan u vođstvo. U petom minutu sudijske nadoknade Partizanov Kalulu je dobio drugi žuti karton, TSC je izborio korner, a nakon ubačaja iz kornera Stojić je udarcem glavom šokirao Partizan'', piše ''Index''.

Zagrebačke ''Sportske novosti'' akcenat stavljaju na sporne situacije i Partizanovo veliko nezadovoljstvo suđenjem.

''Utakmica koja je podigla neviđenu prašinu u Srbiji, u Partizanu besni: Spornih situacija kao u priči'', naslov je njihovog teksta.

''Kritike su usmerene prema sudiji Milanu Mitiću, kojeg crno-beli optužuju za niz kontroverznih odluka koje su, po njihovom mišljenju, uticale na konačan ishod utakmice'', navodi se na kraju njihovog izveštaja sa utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke