Kako u Mornaru gledaju na ekipu Radničkog?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Barani ovih dana bili smešteni u Nišu, Zorić hvali Kragujevčane.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

U Leskovcu će sutra od 20 časova na stadionu Dubočice snage odmeriti dva kluba koja su ovog leta prvi put izašla na evropsku scenu - kragujevački Radnički 1923 i Mornar iz Bara.

Crnogorski predstavnik je već uspeo da savlada svoju prvu prepreku, napravio je iznenađenje protiv gruzijskog Dinama iz Tbilisija, a Radnički startuje od drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i sutra će imati evropsku premijeru protiv Barana.

Znate već da Radnički svoje mečeve kao domaćin ove sezone igra u Leskovcu, jer na kragujevačkom ''Čika Dači'' treba da se obavi rekionstrukcija, a u perspektivi će biti izgrađen i novi stadion. Ipak, u Radničkom su, uz podršku grada učinili sve da što veći broj navijača iz Kragujevca stigne sutra u Leskovac, kako popularnim cenama karata, tako i organizovanim prevozom sutra od 15 časova, za šta je obezbeđeno deset autobusa.

Za to vreme, Barani su ovih dana boravili u Nišu, koji im je bio baza tokom priprema za duel sa Radničkim, a večeras će trenirati u Leskovcu.

Jedan od najzaslužnijih za njihov uspeh protiv Dinama iz Tbilisija je i iskusni Darko Zorić, nekadašnji član čačanskog Borca i Čukaričkog. On je u razgovoru za klupski sajt izneo niz pohvala na adresu kragujevačkog tima.

''Došli smo nekoliko dana pre utakmice da bismo imali više vremena da se odmorimo, jer smo putovali autobusom. Nije bio lagan put, ali imaćemo dovoljno vremena da se što bolje oporavimo i pripremimo za utakmicu.

Skautirali smo Radnički, videli smo da se radi o jako kvalitetnom timu. Na svakoj poziciji su dobri. Jako su organizovana ekipa. Istina je da su favoriti, ali mi možemo obećati da ćemo se boriti i dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat'', poručio je Zorić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke