Kakva pohvala za Kragujevčane: "Nikad nisam igrao u složnijoj ekipi!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.04.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Milan Mitrović pohvalno govorio o svom sadašnjem timu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Koliko je atmosfera u ekipi bitna, govorio je i nekadašnji štoper Partizana, a sada član Radničkog iz Kragujevca, Milan Mitrović. 

Iskusni štoper je istakao da nikada nije igrao u složnijoj ekipi i da je to razlog sjajnih rezultata ekipe koju sa klupe vodi Feđa Dudić. 

Sve ove njegove reči dolaze iako nije standardan u timu, štoperski tandem uglavnom čine Simović i Šerbečić.

"Ne samo da nisam pogrešio, prezadovoljan sam. Od nekoliko ponuda, izabrao sam najbolju. Presudio je razgovor sa sportskim direktorom Slavkom Perovićem. Klub je na pravom putu, a s njim i ja", rekao je Milan Mitrović. 

Smatra da nikada nije igrao u složnijoj ekipi kao što je ova ekipa Radničkog. 

"Ono najvažnije potiče iz svlačionice. Drugarstvo i energija su nas doveli do ovih rezultata. Posle treninga, na kafu ili ručak idemo zajedno. Nikad dosad u karijeri nisam igrao u složnijoj ekipi. Obično se druže po dvojica-trojica, a ovde smo svi zajedno", rekao je Mitrović u razgovoru za "Alo.rs".

Kragujevački tim je sada na četvrtom mestu na tabeli Super lige Srbije i nadomak je plasmana u Evropu jer ima pet bodova više od šestoplasiranog Čukaričkog, tima kojeg je pobedio u direktnom okršaju u jučerašnjem meču, bilo je 4:3 na "Čika Dači". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke