Kakvo je stanje Zvezdinog povređenog trija pred derbi?

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.03.2024.
18:48
Izvor: Sportske.net

Problematično za Zvezdu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da ga muče povrede koje su zadobila čak trojica njegovih igrača u duelu sa TSC.

Crvena zvezda jeste slavila sa 1:3 u Bačkoj Topoli, ali koliko golova su dali, toliko su igrača izgubili na tom susretu. Aleksandar Dragović, Vladimir Lučić i Uroš Spajić.

Oni su samim tim i neizvesni za derbi, a pobeda protiv TSC je i te kako važna za samopouzdanje pred duel sa Partizanom.

"Ne bih pričao o derbiju, nama je ova utakmica bila ništa slabija nego one što smo odigrali. Pripremili smo se dobro, TSC je dobra ekipa, sa jasnim ciljem. TSC je sad protiv nas igrao zatvorenije, sa dobrim blokom, sa jasnim ciljem igranja na kontru. Vi morate da branite kontru kad jurite gol, s naše strane je to dosta dobro izgledalo, a najviće probeme su mi zadavale tri povrede".

"Dragović ima problem sa mišićem, Spajić sa zglobom, Lučić sa kolenom. To se tako iznameštalo. To je fudbal, to su možda i čari fudbala. Moram da odam priznanje mojim igračima na taktičkoj disciplini, na planu koji smo pripremali i divnoj publici koja je došla", istakao je Milojević.

Zatim je izneo pohvale na račun stadiona "TSC arene".

"Ja se prvi put kao akter nalazim ovde na ovom prelepom terenu i mislim da je ovo nešto što je prelepo i svaka čast TSC sa moje strane", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke