Kaluđerovićeva tabela, od koga je Rad bolji?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.05.2021.
19:01
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Njegov neiskorišćeni jedanaesterac ispostavio se kao presudan da ''Građevinari'' ne opstanu u Superligi.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa beogradskog Rada nije uspela da izbori opstanak u Superligi, pošto je juče remizirala sa Spartakom u Subotici, rezultatom 1:1. ''Građevinari'' su bili veoma blizu pobede, petnaestak minuta pre kraja izborili su i jedanaesterac koji iskusni Andrija Kaluđerović nije realizovao, tačnije njegov udarac sa bele tačke odbranio je golman Dubljenić.

Dan posle, Kaluđerović se oglasio u izjavi za ''Informer'', priznao da se loše oseća zbog takvog raspleta i poručio da Rad ''nije zaslužio da ispadne''.

Taj svoj stav je i detaljnije obrazložio.

''Neću ni u koga da upirem prstom! Ali činjenica je da smo bolji tim od Napretka, Voždovca, Radničkog iz Niša, a posebno Novog Pazara! To smo i pokazali ovog proleća! Mi sada ispaštamo zbog grešaka iz prvog dela sezone'', ističe Kaluđerović, ali Rad je ispao baš zbog lošijeg međusobnog skora sa Voždovcem koji je imao isti broj bodova kao ''Građevinari''.

Danas su, međutim, počele spekulacije, ali i neki konkretni pokušaji da se Rad i Javor naknadno zadrže u Superligi. Šta Kaluđerović misli o tome?

''Ne znam ništa o tome i ne znam šta će se dogoditi, ali nije mi to neka satisfakcija...'', priznaje Kaluđerović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke