Kalulu napada Gent!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.08.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Suspenzija završena.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipu Partizana u sredu u Belgiji očekuje najvažnija utakmica u sezoni, možda i sudbonosna za dalje bitisanje kluba. U slučaju eliminacije, Partizan bi doživeo ne samo potpunu rezultatsku blamažu na evropskoj sceni ovog leta, nego i još jedan težak udarac za klupske finansije, i to drugu godinu uzastopno.

Crno-beli su u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija poraženi u Humskoj od belgijskog Genta sa 1:0, pa će u revanšu morati sve karte da bace na napad.

U odnosu na beogradski duel sa Gentom, Partizan će u ofanzivnoj liniji tima biti jači za Alda Kalulua, koji je nakratko bio suspendovan od strane trenera Aleksandra Stanojevića, zbog neprimerenog ponašanja tokom meča sa Luganom.

''Žurnal'' otkriva da će u revanšu u Belgiji trener Stanojević računati na Kalulua, ali je još uvek neizvesno da li to znači će omaleni krilni napadač biti i starter protiv Genta.

U svakom slučaju, još jedna opcija je na raspolaganju treneru crno-belih, pod uslovom da je Kalulu shvatio gde je pogrešio i da ubuduće nema slične disciplinske propuste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke