Kamenović: "Uvek su interesantni mečevi protiv Radničkog"

Autor: Milovan Longinov
petak 12.03.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Biće težak i zanimljv meč...

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Dimitrije Kamenović rekao je danas da su utakmice protiv Radničkog iz Niša uvek zanimljive i dodao da i u predstojećem meču očekuje veliku borbu, ali i da će njegova ekipa započeti novi pobednički niz.

"Čukarički i Radnički već imaju zavidnu tradiciju interesantnih mečeva. Svaka utakmica protiv Nišlija bila je vrlo zanimljiva... Očekujem pre svega veliku borbu na terenu, a mi smo spremni da započnemo novi pobednički niz", rekao je Kamenović za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju sutra niški Radnički u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Čukarički je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 51 bodom, dok je tim sa Čaira deveti sa 37 osvojenih bodova.

"Imaju odličnog trenera, koji pokušava da nametne stil igre koji je gajio i u Subotici. Uz to, Radnički ima vrlo kvalitetne pojedince, mnoštvo iskusnih igrača, neće nam biti lako u tom duelu. Naša je prednost što igramo na domaćem terenu, uvek nam je lakše na Banovom brdu, tu smo svoji na svome", rekao je levi bek Čukaričkog.

Ekipa s Banovog brda je u prošlom meču izgubila od Crvene zvezde, što joj je bio prvi poraz od gostovanja Partizanu u Humskoj početkom decembra prošle godine.

"Dosta smo se emotivno i fizički potrošili na tom meču, ali ne želimo da se osvrćemo na ono što je iza nas, već razmišljamo samo o utakmici sa Radničkim", rekao je Kamenović.

Levi bek Čukaričkog je, na pitanje da oceni igre kluba ove sezone, kazao da je vrlo zadovoljan.

"Sve je lepše kad se pobedjuje. Već sam šestu godinu u Čukaričkom, uvek je atmosfera bila dobra, ali čini mi se nikad na ovakvom nivou kao ove sezone. Zadovoljan sam i svojim, ali pre svega igrama ekipe, dajemo golove, pobedjujemo, igramo atraktivan, dopadljiv fudbal. Na trenutak smo dotakli i treće mesto, sad smo ponovo na četvrtom, ali kao klub uvek želimo više", rekao je on.

"Borićemo se sa Vojvodinom do kraja, ali pre svega razmišljamo o našim igrama. Na dobrom smo putu da izborimo plasman u Evropu i to je trenutno najbitnije", zaključio je Kamenović.

Utakmica Čukarički - Radnički Niš igra se sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke