Kandidat za mesto trenera Partizana se javio - Stanojević "ima" godinu dana?

Autor: Nemanja Janošev
subota 19.03.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Da li je umesno govoriti o ovome dok Partizan ima trenera?

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana Branko Brnović izjavio je u razgovoru za "Sportski žurnal" da se nada da će za najviše godinu dana postati trener tog kluba.

Iako je Aleksandar Stanojević zimus produžio ugovor sa crno-belima, Brnović veruje da bi za godinu dana mogao da dobije šansu da preuzme Partizan. U zavisnosti od toga kako se okonča aktuelna sezona, to nije nemoguće.

Međutim, ugovor veže Stanojevića za Humsku, ali Brnović, koji je u prošlosti mogao da preuzme Partizan u dva navrata, je optimista i "daje" viceprvaku Srbije poslednju šansu.

"Bio sam dva puta blizu da preuzmem Partizan, nažalost, to se nije ostvarilo. Cenim sadašnjeg trenera, usput, nadam se da ću najduže za godinu postati trener Partizana. Ako dotad ne budem ili ako, pak, ne budem pronašao adekvatan angažman, najverovatnije ostaću bez želje i volje da nastavim s trenerskim poslom. Ima još stvari u životu kojima bih mogao da se bavim", rekao je Branko Brnović za "Sportski žurnal".

Kako je naveo, od njegovog sina u Partizanu imaju velika očekivanja, a ako se zaista obistini dolazak Brnovića kroz godinu dana, mogao bi to da bude tandem Branovića.

"Moj sin ima 18 godina i potpisao je trogodišnji ugovor s Partizanom. Sad je na pozajmici u Teleoptiku kod Alberta Nađa. Talentovaniji je od mene, drugi tako kažu. Videćemo, najviše od njega zavisi. Ako bude vredno radio, nadam se da će volja i želja za uspehom doprineti da ostvari lepu karijeru", kazao je Brnović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke