Kanga se zahvalio navijačima – Bez reči o incidentu sa Stankovićem!

Autor: Mladen Heleta
sreda 24.08.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Gabonac bez izvinjenja treneru.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga oglasio se na Instagramu dan posle eliminacije Crvene zvezde od Makabija iz Haife u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, koju je obeležio i njegov neprimeren gest kada je šutnuo klupu i nije pružio ruku Dejanu Stankoviću u momentu kada ga je zamenio Kings Kangva u 53. minutu.

Kako je objasnio Mirko Ivanić, Kanga i Stanković su još na pauzi između dva poluvremena razgovarali o izmeni, pošto je Gabonac imao žuti karton i od ranije naviku da napravi glupost zbog koje će Crvena zvezda zažaliti, ali bez obzira na sve nije mirno prihvatio činjenicu da će utakmicu završiti na klupi.

Od Dejana Stankovića nismo čuli kakva je njegova reakcija na potez Kange, a Gabonac se oglasio danas Instagramu na čistom srpskom jeziku i bez pominjanja detalja iz 53. minuta utakmice sa Makabijem.

"Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo. Vaša podrška me puno znači, hvala vam još jednom i volim vas!", napisao je Gelor Kanga uz ostavljena srca i spot za navijače Crvene zvezde, koji su ga u komentarima bodrili posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Dakle, nema izvinjenja, ali tu je snimak...

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke