Kanga: "Srećan sam u Zvezdi!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 01.04.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Gabonac je lider crveno-belih ovog proleća.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde igraju veoma dobro ovog proleća. Povratkom trenera Vlada Milojevića akutelni šampion je učvrstio odbranu, a proradila je i ofanziva.

Jedan od najzaslužnijij za Zvezdine dobre igre i sedam pobeda u osam prvenstvenih utakmica kojima su crveno-beli došli na prvo mesto sa četiri boda više od Partizana je Gabonac Gelor Kanga koji diriguje igrom na sredini terena i izuzetno je efikasan sa pet postignutih golova u polusezoni.

"Dobro poznajem trenera Milojevića i njegove zahteve. Zajedno smo postigli mnogo uspeha, a verujem da će tako biti i u budućnosti. Tačno znamo koja je naša uloga u timu, kako van, tako i na terenu. Srećan sam u Zvezdi", rekao je Kanga u razgovoru za "Informer".

Zadovoljan je iskusni Kanga kako on i saigrači deluju na terenu. Zvezda hita ka sedmoj uzastopnoj tituli, ali opuštanja ne sme biti.

"Podigli smo formu u drugom delu sezone i uspeli da se vratimo na prvo mesto na tabeli. Veoma sam srećan zbog dobrih igara. Kvalitetan smo tim i to dolazi do izražaja. Naravno, ništa nije gotovo i moramo da održimo visok nivo do kraja prvenstva", jasan je on.

Kanga je sa po osam golova i asistencija ove sezone blizu dabl-dabl učinka, ali mu je uspeh ekipe mnogo važniji.

"Tačno je da sam postigao nekoliko bitnih golova u prolećnom delu sezone, ali podjednako volim i da asistiram. Nije bitno ko pogađa, važno je da pobeđujemo i igramo dobro kao tim. Uvek je neko drugi junak utakmice, nekad je to Katai, nekad Endijaje, Olanjinka, Bukari, Spajić ili Mijailović. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama",  poručio je miljenik Zvezdinih navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke