Kanga u raspravi sa Pešićem posle meča, a šta kažu treneri?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.10.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci posle današnjeg dvoboja u Kragujevcu.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda je posle dosta borbe uspela da slomi otpor Radničkog 1923 u Kragujevcu, a gol odluke je sredinom drugog poluvremena postigao Aleksandar Katai iz jedanaesterca koji će se tek analizirati iz stručnog ugla.

Odmah posle meča u TV prenosu na Areni sport mogao se videti trenutak kada Kanga i Pešić ulaze u raspravu na terenu, a za to vreme njihov trener Miloš Milojević davao je izjavu za pomenutu televiziju.

''Nismo otvorili meč na vreme. Neću da se žalim, ali ni teren nije bio nešto da se igra. Mi bez igre teško možemo doći do šansi. To je veliki problem. Kad smo dali gol, imali smo više prilika koje treba bolje da rešavamo, da mirno privedemo meč kraju. Što se tiče borbenosti, stvarno igračima svaka čast. Te stvari druge moramo da radimo bolje i nema tu neke magije'', izjavio je Milojević.

Trener Radničkog Dejan Joksimović nije imao šta da zameri svojim igračima.

''Ostaje žal, ali sam ponosan na moje momke koji su pre svega igrali hrabro. Imali smo ideju da se nadmećemo sa najboljom ekipom u ligi, bili smo defanzivno orijentisani, Zvezda nas je svojim pritiskom primorala na to. Drago mi je da smo uspeli baš da ih preznojimo. Izgubili smo kao i od Partizana, ali nadam se da ćemo uskoro ovakve mečeve završavati drugačije'', istakao je Joksimović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke