Kanjasu nije lako, ne zna šta će da radi sa Zvezdom...

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.05.2020.
20:42
Izvor: Sportske.net

Interesovanje za njega postoji, ali kako napraviti dogovor sa crveno-belima?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iskusni španski vezista Hose Kanjas praktično je otpisan od strane trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, ne nalazi se u planovima šefa struke aktuelnog šampiona Srbije, aktuelnu pauzu proveo je u Sevilji, pa se sada traži način kako da napusti Zvezdu pre isteka ugovora.

Podsetimo, on je na ''Marakanu'' stigao prošlog leta kao veliko pojačanje iz PAOK-a, a od početka sezone odigrao je ukupno 21 meč i postigao jedan gol.

Ugovorom je vezan do juna 2021. godine, a juče u se pojavile informacije da se za njega interesuje grčki Panatinaikos.

Ova informacija ga je iznenadila, što je i priznao u razgovoru za grčki ''Sport24'' i dodao da sa njim niko još nije kontaktirao. Sa Crvenom zvezdom izgleda još nije postigao dogovor, iako su se takve informacije pojavljivale prethodnih dana.

''Ovo je prvi put da čujem za ovo interesovanje. Sve što mogu da kažem je da imam neverovatnu ljubav prema Grčkoj. To sam proveo lepe godine, ne samo kada je fudbal u pitanju. Imam još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom i iskreno ne znam šta će se dogoditi. Ni trenutno, ni dugoročno'', objašnjava Kanjas.
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 07.05.2020
14:09

Pravi naslov nije "Kanjasu ni je lako ..." nego "Zvezdi nije lako, ne zna šta će da radi sa Kanjasom". Nije puno pokazao, premalo za uložen novac. Mrkela je kriv, Terzić nije, jer njega niko ništa ne pita, tako bar on kaže po novinama. Normalno, ako se ipak nešto dobro napravi, busa se u grudi "ja pa ja".

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 06.05.2020
21:27

Zahvali se Terzicu sto ti je obezbedio veliku platu zbog cega ti se nigde ne ide iz Zvezde. Terzica i Mrkelu oterati iz kluba sto pre jer previse stete su naneli Zvezdi.