Kanute presrećan zbog prvog gola, Zahid opominje: ''Moramo nešto da promenimo...''

Autor: Filip Rodic
nedelja 03.12.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Partizan održava prvo mesto Superlige.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je savladao Vojvodinu 3:1, pokazavši reakciju posle teškog poraza od TSC-a 4:0 u prethodnom kolu.

Među strelcima je bio i Frenk Kanute, koji je svoj prvenac za crno-bele posvetio porodici i ocu.

"Bila je veoma teška utakmica. Vojvodina je dobro igrala i nije  bilo lako poentirati. Srećan sam što sam napokon postigao svoj prvi gol koji sam toliko želeo, a ujedno da sam pomogao ekipi. Ovo je važna pobeda za nas. Poslednja utakmica protiv TSC-a je bila veoma teška za nas, a znamo da moramo da igramo dobro svaku sledeću", rekao je Kanute za sajt Partizana.

Duel sa TSC-om je bio velika lekcija za Partizan.

"Da, ta utakmica je bila nešto što ne možete da poverujete da je moglo da se desi. Izvukli smo  pouke i arhivirali je.  Znali  smo da ovu moramo da dobijemo i zaista sam srećan što smo pobedili“, kaže Kanute.

Gajas Zahid je nastavio niz odličnih igara i produkcije novim golom. 

"Misim da moramo da uradimo nešto povodom igre u drugim poluvremenima. Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, pritiskali smo ih i napravili smo neke dobre prilike. U drugom poluvremenu smo ostali malo bez energije, ali uspeli smo da postignemo tri gola i najvažnije je da smo pobedili. Naravno, postoje stvari na kojima moramo da radimo, da ih popravimo. Ja ću svakako raditi na tome. Prošla utakmica nije bila dobra za nas i morali smo da pokažemo reakciju i mislim da smo uspeli u tome. Najvažnije je da smo pobedili“, rekao je Zahid.

Već za nekoliko dana Partizan čeka meč osmine finala Kupa Srbije protiv Grafičara.

"Da, naravno, kup je važan. I prošla utakmica je bila tvrda, dobili smo samo 1:0. Mi ćemo i u toj utakmici dati sve od sebe. Sada nam predstoji nekoliko veoma važnih utakmica. Moramo da pritiskamo i pritiskamo, da budemo konstantni, da radimo i pobedimo u preostalim utakmicama“, istakao je Zahid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke