Kao nekad u Partizanu! Srpski tandem ponovo zajedno!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.09.2016.
21:40
Izvor: Sportske.net

Posle osam godina, dvojica bivših fudbalera Partizana igraće ponovo zajedno.

one.co.il
one.co.il

Povezane vesti

Posle iznenadnog rastanka sa Partizanom na početku letnjeg prelaznog roka, iskusni štoper Marko Jovanović pronašao je novi klub.

Njega ćemo ubuduće gledati u dresu (sa brojem 1) izraelskog prvoligaša Bnei Jehude, gde je danas i zvanično predstavljen, baš kao i njegov nekadašnji saigrač iz Partizana, iskusni vezista Nikola Mitrović.

Podsetimo, Jovanović se zimus vratio u Humsku posle nekoliko godina, ali iako je imao veliku ulogu u osvajanju trofeja u Kupu (postigao i gol u finalu), bivši trener crno-belih Ivan Tomić je iznenada odlučio da se pred početak priprema za novu sezonu baš Jovanoviću ''zahvali na saradnji''.

U protekla dva i po meseca 28-godišnji fudbaler je bio u potrazi za novom sredinom, imao je i ponudu Čukaričkog, ali se odlučio za novu selidbu u inostranstvo.

''Kada sam razgovarao sa svojim prijateljima i ljudima iz Makabija iz Tel Aviva, rekli su mi da se radi o velikom klubu na novom početku, sa novim vlasnikom i novim trenerom'', istakao je Jovanović.

Kada je u pitanju Nikola Mitrović, ovo je njegov povratak u Izrael, gde je prethodno tri godine igrao za Makabi iz Tel Aviva. Usledila je kratka epizoda u Kini, posle čega je odlučio da prihvati ponudu Bnei Jehude.

''Srećan sam, ovo je Izrael, moja druga kuća. Čim mi je bio ponuđen ugovor, znao sam da ću se vratiti'', istakao je Mitrović, a prenose izraelski mediji.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Sunday, 04.09.2016
23:49

A gde je Darko Maletic?Cini mi se da je bio u Velezu prosle sezone.

avatar
Anderton
Monday, 05.09.2016
00:22

Velez Sarsfildu? :P..Ne prizivaj ga leba ti.

avatar
Monday, 05.09.2016
12:23

Zeznuo nas je u onom Derbiju samo tako, mogli smo da vodimo 2:0...

avatar
Monday, 05.09.2016
08:15
avatar
Anderton
Sunday, 04.09.2016
22:22

Mitrović je došao u Partizan sa nadimkom Kruševački Gatuzo :D, naravno brzo se ispostavilo da je to samo nadimak.