''Kao nekada'' - Još jedan vikend za uživanje uz multiprenose

Autor: Darko Mitrović
subota 03.10.2020.
10:16
Izvor: Sportske.net

Već ste navikli, sada više nema potrebe ni previše da objašnjavamo o čemu se radi.

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Ali, ako još ima onih koji su propustili dešavanja iz prethodna tri vikenda, podsetićemo da je TV Arena Sport, uz podršku ''AdmiralBet-a'' pokrenula novi TV projekat pod nazivom ''Kao nekada''. U pitanju je višečasovni program, uz ekskluzivne goste u studiju, nagradne igre, kvizove, ali centralni događaji su multiprenosi prvenstvenih utakmica u Srbiji i regionu, svakog vikenda.

Kako ste već navikli, sve počinje u subotu u 14 časova, programom iz studija, a početak multiprenosa utakmica zakazan je za 16 časova.

Tada ćete moći da pratite uključenja uživo sa nekoliko utakmica koje će se igrati u tom terminu. U pitanju su mečevi Mačva - Voždovac, Spartak - Čukarički, Novi Pazar, Vojvodina i OFK Bačka - Javor Matis.

Odmah po završetku ovih mečeva, na programu će biti utakmica između Metalca i Partizana (subota, 18h), sve u okviru 10. kola Linglong Superlige Srbije.

Od 20 časova sledi novo uključenje iz studija, komentari i analize svega što je viđeno na pomenutim utakmicama.

Slična šema je predviđena i za nedelju, s tim što će emisija ''Kao nekada'' početi u 14:30h. Potom u 16 sati kreće novi multiprenos, u okviru koga ćemo pratiti mečeve Proleter - TSC, Rad - Inđija i Zlatibor - Radnik, a dva sata kasnije je prenos utakmice između Crvene zvezde i Napretka.

U 20 sati sledi novi povratak u studio i nove analize i komentari, uz zanimljive goste.
-
Baner 14

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke