Kapiten Borjan uručio poklon - stigli testovi za koronu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.04.2020.
17:25
Izvor: Sportske.net

Testovi dospeli u Infektivnu kliniku u Beogradu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su ponovo učinili dobro delo.

Od državnog vrha su saznali da je zdravstvu u ovom trenutku najpotrebnije da ima što više testova na koronavirus, pa su odlučili da kupe 4000 testova.

U to ime, danas je Milan Borjan kao kapiten crveno-belih uručio poklon Infektivnoj klinici u Beogradu.

"Mislim da je ovo način na koji je ekipa pokazala da ima veliko srce. Pre svega na čelu sa našim trenerom Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom uspeli smo da obezbedimo četiri hiljade testova za Infektivnu kliniku u Beogradu. Presrećan sam zato što smo pokazali da smo mi veliki i da je Zvezda velika, kao i da pravi igrači igraju u ovom klubu. Verujem da je ovo velika stvar koju smo uradili. Radimo mnogo akcija trudimo se da pomognemo ljudima koliko možemo. Klub je organizovao posete i podelu paketa članovima starijim od 65 godina. Zvezda je iznad svih nas, i to će biti zauvek tako. Uvek će pokazivati ljudskost ko god igrao u Zvezdi. Presrećan sam što smo jedna velika porodica", kaže Borjan, kapiten crveno-belih.

Ističe i da ekipi nedostaje teren, kao i ljudi na stadionu "Rajko Mitić".

"Nedostaje nam da da se vratimo na teren, nadam se da će sve ovo brzo proći da možemo da živimo normalan život, da svi koji su zaraženi ovim virusom ozdrave. Takođe, želim da se i navijači vrate na Marakanu i da krenemo gde smo stali",
kaže on.

Sa druge strane, zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević je odgovorila da je presrećna što sportisti pomažu zdravstvo u ovim teškim trenucima.

"Nama jako znači da su se sportisti i treneri Srbije a naročito Crvena zvezda sami dosetili da pomognu. Ima mnogo imena koji su nam pomogli. to je zaista divan gest. Lepo je za zdravstvene radnke kada osete podršku u ovakvom teškom trenutku. Još jednom, hvala svima"
, kaže Ivana Milošević.



Baner




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.04.2020
19:28

Zvezdo blago Srbiji sto te ima ti si ponos pravim Srbima jer od pomoci si svima.