Kapiten Ivanić: "Igramo fenomenalano!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 27.07.2023.
20:45
Izvor: Sportske.net

Vezista crveno-belih pun samopuzdanja pred start šampionata.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Iza fudbalera Crvene zvezde je fantastična utakmica protiv Fiorentine. Iako je jučerašnji meč na "Marakani" bio prijateljski, crveno-beli su načinili veliki podvig i sa ubedljivih 5:0 savladali finalistu Lige konferencija.

Sada ih očekuje start sezone u Super ligi Srbije. Protivnik aktuelnom šampionu u prvom kolu biće Vojvodina, a taj meč je na programu u nedelju od 20 sati, takođe na stadionu "Marakana".

Posle sjajne partije protiv Fiorentine, vezista crveno-belih Mirko Ivanić nije krio oduševljenje.

"Igramo fenomenalan i napadački fudbal. Po komentarima, ali i po reakcijama zvezdaša na stadionu vidim da su izuzetno zadovoljni i ponosan sam što su sinoć sa Marakane otišli nasmejani svojim kućama. Atmosfera je bila fantastična, 36 hiljada ljudi, baš sam imao osećaj kao da je u pitanju utakmica Lige šampiona, o čemu govori i naš pristup koji je od početka bio maksimalan. Aplauz zvezdaša na kraju utakmice je sve rekao. Na nama je da i u nedelju od 20 časova protiv Vojvodine budemo pravi, a mislim da od pet golova protiv Fiorentine, zvezdašima zaista ne treba bolji poziv, ne samo da dođu na otvaranje Superlige, već i da kupe "Premijum" sezonsku ulaznicu i budu uz nas na svim mečevima", rekao je on za klupski sajt.

Zbog izostanka standardnog kapitena Aleksandra Dragovića, upravo je Ivanić sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio Zvezdu sinoć, što je za njega bila ogromna čast.

"Naravno, velika je to čast, i sigurno ću meč sa Fiorentinom dugo pamtiti, što zbog takve privilegije, što zbog toga što smo italijanskom velikanu za 18 minuta postigli pet golova. Ipak, sada kreće ono pravo, počinje sezona i sada igramo za bodove, zbog toga je veoma važno da se maksimalno pripremimo za nedelju. Ponavljam, atmosfera od sinoć je bila fantastična, ali sam uveren u to da će u nedelju biti još bolja, i voleo bih da bude puna Marakana. Za nas ne postoji bolji vetar u leđa od toga, a pobeda na otvaranju sezone samo može da pruži dodatni podstrek i potvrdi našu fantastičnu formu", jasan je Ivanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke