Kapiten je ljut - Šta kažete na tandem Mitrović-Tadić u Ajaksu?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.12.2021.
18:45
Izvor: Sportske.net

Kako bi se Mitrović snašao u Amsterdamu?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Srbije za 2021. godinu Dušan Tadić rekao je na današnjoj svečanoj dodeli nagrade da voli da sarađuje sa napadačem Aleksandrom Mitrovićem.

Njih dvojica su svojom konekcijom i te kako doprineli da se Srbija plasira na Mundijal u Kataru. Uostalom pobedonosni gol protiv Portugalije kreiran je uz pomoć te veze.

Na svečanoj ceremoniji koju je organizovao Fudbalski savez Srbije i prilikom koje su uručene nagrade najboljima u 2021. godini, Tadić je govorio o svom odnosu sa Mitrovićem.

"Znamo se u dušu, zna tačno šta će da se desi, i ja znam šta će da se desi. Sjajno se slažemo i na terenu i izvan terena. Neke situacije i kad se dese, mi smo pre toga bukvalno već videli šta će da se desi. Dobra saradnja na terenu i van njega je vidljiva", kazao je Tadić.

Potom je upitan da li je predlagao Mitrovića kao potencijalno pojačanje upravi Ajaksa.

"Jesam, jesam, bio je malo skup... Ja bih voleo da ga vidim u tako velikom klubu, često se ljutim na njega što igra u Čempionšipu iako je on tamo srećan. Mislim da svojim ljudskim i igračkim kvalitetima zaslužuje veliki klub, da to mora da traži od sebe, da ide u veliki klub i da tamo postiže golove", dodao je Tadić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke