Kapiten Radničkog očekuje pun stadion, neka se plaši Spartak!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.07.2021.
09:27
Izvor: Sportske.net

Velika utakmica za Radnički koji je osokoljen pobedom protiv Mladosti.

Printscreen/Youtube
Printscreen/Youtube

Povezane vesti

Veliko raspoloženje među fudbalerima Radničkog iz Kragujevca pred duel sa Spartakom iz Subotice koji je na programu danas na "Čika Dači" od 17:30. 

Razlog za to jeste velika pobeda izvojevana u Lučanima protiv Mladosti. 

"Izuzetno zanimljiva utakmica i velika pobeda za nas. Moram reći da smo mi potpuno svesno prepustili terensku inicijativu ekipu Mladosti, što se ispostavilo kao dobar plan, budući da smo na kraju uspeli da dođemo do željenog rezultata. Fudbal se igra zbog bodova i uvek je bolje odigrati onako kako smo mi igrali u Lučanima i pobediti, nego ređati šanse pred protivničkim golom i onda izgubiti utakmicu. Svakako da će nam ova pobeda dati veliki vetar u leđa pred nastupajuće prvenstvene izazove", rekao je Stevan Kovačević, kapiten Radničkog. 

Uzdanica Radničkog je i njihov 12. igrač, navijači koji će dobro ispuniti najveći kragujevački stadion. 

"Svakako da je za nas igrače velika stvar to što ćemo nakon više od godinu dana ponovo imati priliku da igramo pred svojim navijačima i osetimo taj dobro poznat huk tribine. Očekujem pun stadion, a mi ćemo dati sve što je u našoj moći da ne razočaramo naše verne pristalice", rekao je Kovačević. 

Spartak ima veoma iskusnu ekipu, predvodi ih Tufegdžić u napadu. 

"Dobro smo izanalizirali igru predstojećeg protivnika. To je jedna kvalitetna i dobro uigrana ekipa, koja je veći duži niz godina na okupu, iako je pred početak ove sezone pretrpela određene korekcije u svom sastavu. Prvu utakmicu su odigrali nerešeno kod kuće i verovatno će ovde doći po bodove, a na nama je da se potrudimo da im poremetimo planove. Sigurno je da u ovoj ligi nema lakih utakmica i da nas očekuje paklenih devedeset minuta, ali smo mi spremni i rešeni da potvrdimo dobar utisak sa premijere u Lučanima", rekao je Kovačević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke