Kapiten raportirao iz Pafosa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli nisu imali obaveza ovog jutra što je kapitenu omogućilo da sumira utiske dosadašnjeg rada i iznese očekivanja pred nastavak sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Četvrtog dana boravka na Kipru fudbaleri Crvene zvezde imaće manje obaveza, pošto je planom rada predviđen samo popodnevni trening.

Prvog dana odrađen je trening oporavka, zatim se dva dana radilo dva puta dnevno, a danas je na programu samo jedan trening. Nenad Milijaš objašnjava da će isti postupak biti ponovljen još jednom.

"To je ritam koji smo imali i ranije. Dva dana sa po dva treninga, pa dan sa jednim i onda opet dva-dva-jedan. Stvarno dobro radimo, spremamo se za prolećni deo sezone i ono što nam je ostalo, domaće prvenstvo, nama najbitnije, i Kup. Znamo za šta radimo", rekao je Milijaš za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Pafos pamti po tome što je svoj treći mandat u Zvezdi započeo baš tokom zimskih priprema pre dve godine.

"Nema posebnih emocija, ali mnogo bih voleo da osvojimo 'duplu krunu' koja se baš dugo čeka. Sigurno da neće biti lako, nije ni prvenstvo gotovo kao što neki pričaju i pored prednosti, a neće biti lako ni u Kupu. Meni bi baš značilo da osvojimo duplu krunu, to bi bilo lepo i zbog navijača, i zbog kluba, da zaokružimo ovu godinu", kazao je Milijaš.

Vreme nije poslužilo crveno-bele u prva tri dana, ali je sunce polako počelo da se promalja iza oblaka.

"Vreme se malo promenilo u odnosu na pre, nije nas nikada dočekalo loše kao sada. Dva dana je bila kiša uz vetar, ali sada je sunčano i lepše. Što se tiče uslova, zaista su sjajni, teren je super i imamo sve što je potrebno za odličan rad", raportira kapiten.

O atmosferi u taboru aktuelnog šampiona Srbije ne treba trošiti reči. Novajlije su takođe sjajno dočekane.

"Otišli su nam neki bitni igrači, ali su došli neki novi momci spremni da se bore. Velikih promena nije bilo, sačuvan je taj kostur tima. Bitno je samo da novajlije što pre shvate zahteve šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i onda će sve biti lakše", zaključio je Milijaš.

Ekspedicija FK Crvena zvezda boraviće na Kipru do 23. januara, a posle kraćeg boravka u Beogradu sledi odlazak u Antaliju na centralni deo priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke