Kapiten se oprostio od Partizana: "Nisam ostvario san, ali ga ostavljam u amanet!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 08.06.2023.
11:33
Izvor: Sportske.net

Slobodan Urošević odlazi na Kipar.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Partizan je od danas i zvanično ostao bez svog kapitena Slobodana Uroševića.

Neumorni levi bek je pet godina bio član "crno-belih" i za to vreme odigrao okruglo 200 utakmica, a od njega se na društvenim mrežama oprostio i Partizan.

Urošević se takođe oprostio od sada već bivšeg kluba i to pismom koje prenosimo u celosti.

"Kao sada već bivši kapiten Partizana, koji je najlepši period igračke karijere proveo u Humskoj, ovo pismo želim da počnem i završim sa dve reči: 'Partizan zauvek'. Jer gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koji imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su našto što je nezamenjivo! I svako će reći da mu je teško kad odlazi i piše ove reči, ali kada provedete sve ove godine u Partizanu, kada źivite sa svakim njegovim članom, kada se radujete i tugujete, to ostaje urezano u srcu, kao jedna porodica! Zato, hvala svakom igraču, članu stručnog štaba, svakom zaposlenom na Teleoptiku, od portira, kuvarice, konobara, ženica koje brinu o nama… Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku! Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona, ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju! O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren!

Ali, pred ovom momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv! Podržite ih, pogurajte ih, jer oni sa vama žive za sveti grb! Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan!

Partizan zauvek!", stoji u pismu koje je potpisao Slobodan Urošević.

Njegov naredni klub biće novi šampion Kipra Aris koji će isplatiti 200.000 evra na ime obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke