Karantin je rešenje za Partizanove probleme?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.11.2015.
22:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio neke od narednih poteza koje će klub učiniti posle još jedne blamaže crno-belih na domaćoj sceni.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

''Vanredno stanje'' je u Partizanu ove jeseni i pored toga što su na evro-sceni rezultati i dalje iznad očekivanja.

Serija katastrofalno odigranih mečeva u Superligi i ''rasprodaja bodova'' nastavljena je i u Gornjem Milanovcu, a posle meča su fudbaleri aktuelnog šampiona žestoko iskritikovani od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i Ivice Ilieva.

Generalni direktor Partizana o tome za ''Novosti'' otvoreno govori i najavljuje kazne za prvotimce po povratku iz Baskije, gde u četvrtak crno-beli igraju protiv Bilbaa meč četvrtog kola Lige Evrope.

''Bilo je zaista neprijatno, tresli su se zidovi od buke. Uz zamerke za igru, predočio sam im i neke privatne stvari koje su uticale da sve bude ovako kako jeste. Jedno je sigurno, ovako dalje neće moći'', izjavio je Vazura.

Najteže za crno-bele od svega što praktično niko ne može da sa sigurnošću kaže u čemu ili u kome je problem ovako loših izdanja na domaćoj sceni. Jednostavno, Partizan više nije veliki favorit ni protiv koga u Superligi, što je potvrdilo prethodnih desetak mečeva na domaćoj sceni.

Nešto mora da se menja, i to hitno, kako posledice ne bi bile još teže, a Vazura jedno od mogućih rešenja vidi u - karantinu.

''Više neće biti tolike slobode i igrači će morati da provode mnogo više vremena u karantinu, ne samo uoči utakmica'', jasan je Vazura.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
12:24

* onakve kakve jesu

avatar
ludikure
Tuesday, 03.11.2015
12:24

ono kad obuces adidas jaknu iako nikada nisi bio sportista a ispod nje viri odelo politicara.....

avatar
33
Tuesday, 03.11.2015
09:29

Karantin, pa zar nisu imali karantin do sada!?

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
08:54

Pardon, po vec poznatom scenariju. Mozda moze i receptu, ali rec koju sam trazio je ipak jedna druga.

avatar
Fair Play
Tuesday, 03.11.2015
07:25

Tako bi trebali uvek a ne samo sada kao za kaznu, to nije kazna, tako rade u svim jakim ligama..hocemo na bolje, moramo se i ugledati na iste.

avatar
delije sever NS
Tuesday, 03.11.2015
01:51

Bravo gospodine Vizura,jako pametan gest: Stavite ih u karantin,pustite ih samo tih sat i po dok traje utakmica i onda odmah nazad-karantin....to ce biti idealno resenje.nNe znam koji nivo inteligencije covek treba da ima da bi mu ovako nesto palo na pamet.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
00:56

Ovo je tragikomicno, citam da krivi sudiju i da je histericno zatrazio da nam taj vise nikad ne sudi u prvenstvu, atmosfera linca i pritiska po vec poznatom receptu, a kad samo pogledam kako se Ilijev ovde bezbrizno smeska kao Sundjer Bob (u prevodu kao da mu je ispran mozak) sto mi govori da se savrseno uklopio u novu sredinu (inace, isto zvezdas kao klinac), stomak mi se isprevrne...

avatar
delije sever NS
Tuesday, 03.11.2015
01:54

Druze-u svom bolu i muci koja vas je snasla-ti i dalje vidis teoriju zavere i krivi smo vam mi....odrasti,pocni da razmisljas. Kriva je vasa uprava,koja to radi ne zbog Crvene Zvezde,ne zato sto mrzi Partizan,ne zato sto su iz neke partije-vec zato sto vole pare i zaradjuju dok su tu.Prvo,sramota je da Ilijeva,vasu legendu,nazivas zvezdasem,jako vam je puno dao.Opusti se,otici ce jednom ovi ljudi,progledacete i vi ali nemoj u svom bolu u kojem se nalazis traziti krivca u tudjem dvoristu,krivci su u vasem a interes im je -licni.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
12:17

Nazalost, i Sasa Curcic spada u tu grupu.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Tuesday, 03.11.2015
12:15

Sramota je da ti mene ucis ko je za koga navijao u osnovnoj skoli, odavno je poznato za koga su navijali Bjekovic, Ilijev, pa i Ljubisa Rankovic, a naravno da se sve ovo radi iskljucivo zbog ogromne i isfrustriranosti i bola i muke zvezdasa, i to zvezdasa u jednini. Ti si veoma neozbiljan ako mislis da sam ja taj koji je ovde nezreo i da paranoisem, a da ti sve znas i da sagledavas stvari kakve jesu Pozz

avatar
Prevrcem se u grobu!
Monday, 02.11.2015
23:31

vazura karantin lol karanfil lol

avatar
delije sever NS
Tuesday, 03.11.2015
17:35

kaze se Vizura,ne Vazura. Znas ono kada ste bili PartizanVizura a ovi drugi su bili VizuraPartizan....nije bilo tako davno,seti se...

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Monday, 09.11.2015
09:19

I dalje sam ziv Hahaha