Karvaljal oduševljen atmosferom, ali ne i pobednikom: "Čast je biti deo ovakve utakmice!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.09.2021.
21:18
Izvor: Sportske.net

Braga će želeti osvetu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Trener fudbalera Brage Karlos Karvaljal smatra da je njegov tim zaslužio više na današnjoj utakmici protiv Crvene zvezde koju su izgubili sa 2:1.

On je istakao manjak koncentracije u završnici kao ključan faktor za rezultat koji je stajao na semaforu po završetku utakmice.

"Nedostajalo je malo efikasnosti jer smo imali šansi da odmah postignemo gol pošto su ga oni dali. Ko ne da gol, taj na kraju strada, kako se kaže u fudbalu", započeo je Karvaljal.

"Imali smo igrače koji su mogli da daju gol. To su bili Mario, Fabio i mnogi drugi. Mislili smo da ćemo sa ovom ekipom moći da pružimo prednost i nadali smo se boljem rezultatu koji smo, mislim i zaslužili".

Ostao je dosledan mišljenju da je njegov tim zaslužio pobedu. Takođe, upitan je i šta misli o atmosferi za koju je potom priznao da je bila fenomenalna.

"Mislim da smo zaslužili da pobedimo. Učinili smo dovoljno da dobijemo ovu utakmicu. Ovo je tek prva utakmica i u grupi će se igrati još mečeva kao što je i očigledno. Portugalskih navijača je bilo malo, ali sam oduševljen atmosferom na utakmici i za mene je kao trenera čast da doživim ovakvu atmosferu, klimu i utakmicu. Čestitke Crvenoj zvezdi i njihovim navijačima koji su zaista bili odlični", podvukao je Karvaljal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke