Kasting za štopera - Zvezda još jednu metu našla u Italiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.05.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Bližimo se dvocifrenom broju imena na Zvezdinom spisku potencijalnih pojačanja na poziciji štopera.

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije odlučan je u nameri da pojačanje na štoperskoj poziciji bude angažovano pre prozivke Vladana Milojevića i zbog toga ne čudi što iz dana u dan imamo sve više imena koja se dovode u vezu sa Crvenom zvezdom.

Krenulo je sa Radovanom Pankovim, štoperom niškog Radničkog koji bi navodno trebalo da bude pojačanje iz domaće lige. Uz njega crveno-beli žele iskusnijeg defanzivca, a model je Miloš Degenek o čijem se povratku danas pisalo.

Crveno-beli su navodno odabrali Alehandra Galvesa, štopera Rajo Valjekana koji je na kraju sezone postao slobodan igrač. Španac je prvo najavio dolazak u Beograd, a zatražio dodatno vreme pre nego što donese konačnu odluku.

Dok se čeka da Galves prelomi u Zvezdi ne sede skrštenih ruku. Nekoliko igrača koji nastupaju u Italiji povezani su sa crveno-belima, a među njima su Luka Krajnc (Frosinone) i Norbert Đomber (Peruđa).

Spekulisalo se da su Zvezdino interesovanje privukli Žosue Sa (Anderleht) i Jagoš Vuković (Olimpijakos), a od večeras se na spisku potencijalnih pojačanja nalazi još jedan štoper koji igra u Italiji!

Reč je o srpskom internacionalcu Nenadu Tomoviću (31), Kragujevčaninu koji koji je upravo iz Zvezde otišao put Italije. U prethodnih deset godina Tomović je igrao za Đenovu, Leće, Fiorentinu i Kjevo sa kojim je ove sezone ispao u Seriju B.

Tomović sa "Letećim magarcima" ima ugovor do 30. juna 2021. godine, a "Novosti" pišu da bi jednogodišnja pozajmica mogla da bude opcija za Crvenu zvezdu.

Kao što možete da vidite, na spisku se već nalaze osmorica štopera, pa nije isključeno da uskoro doguramo do dvocifrenog broja potencijalnih pojačanja Crvene zvezde na štoperskoj poziciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 30.05.2019
13:48

Ova varijanta sa Tomovićem,naravno pod uslovom da je zdrav,deluje kao najbolja realna (jer ne verujem u povratak Degeneka). Dečko je Zvezdino dete,iskusan,ozbiljan polivalentan defanzivac koji zna sa loptom.

avatar
Doktor Trax
Thursday, 30.05.2019
09:27

Ovo je smeurija i sprdanje sa klubom, prestanite da "dovodite" 20 igraca u klub.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 30.05.2019
05:36

Treba videti gde su i šta rade Vukašin Jovanović i Darko Lazić (ali ne pevač)!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 29.05.2019
22:48

Idemooo, Tomovic, Kolarov, Subotic jos Bastu ubacite pa da imamo prosek godina 450. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
21:58

U principu bilo ko samo ne ovi koji su sada u zvezdi. Terza mađija taman zimus kompletirao tim za kvalifikacije, a Partizan mu u 90 minuta razbio snove. Pitam se kakva je to politika kluba i kakav je to klub kad ti protivnik za 90 minuta poremeti sve planove i totalno promeni politiku kluba. Kako bih voleo da sledeće sezone u zvezdi vidim štoperski par iz Serije A Maksimović-Tomović hahahaha.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 31.05.2019
09:47

Ovo su dodatna pojacanja samo,nama je cilj da budemo jaci opet ls,samo vi dovodite vasa pojacanja j gledaj usvoje dvoriste..utakmica sa vama je bila nebitna,sto pre to shvatis bice ti lakse

avatar
vlaar
Wednesday, 29.05.2019
21:55

Onomad smo jedva čekali da ode. Neka hvala

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 29.05.2019
21:54

Nemoj samo ovog Gyömbéra on je bas tanak.