Katai ispisao istoriju u Bačkoj Palanci, nešto ipak nedostaje

Autor: Aleksandar Golubović
subota 15.05.2021.
11:25
Izvor: Sportske.net

Zvezdin "Magiko" izbrojao do 100.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai upisao je 100. nastup u redovima višestrukog šampiona Srbije pošto će u drugom poluvremenu dobio šansu na gostovanju OFK Bačkoj u Bačkoj Palanci.

Zvezda je rutinski slavila protiv novog drugoligaša, a Katai je na terenu proveo celo drugo poluvreme, kada je meč bio pratkično već rešen nakon 4:0 iz prvog dela igre.

Zvezda je slavila sa 5:0, a Katai je bio presrećan zbog velikog jubileja.

"Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti", rekao je Katai posle ubedljive pobede u Bačkoj Palanci.

Zvezdin "Magiko" nije želeo da pridaje preveliki značaj rekordima koji su crveno-beli ove sezone oborili.

"Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno", rekao je Katai.

Crveno-beli su još uoči vaskršnjih praznika overili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije, a pre finala Kupa protiv Partizana za 10 dana, zavesu na aktuelno prvenstvo spustiće u sredu kada im u goste dolazi Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарлс Јенкинс
Saturday, 15.05.2021
12:19

Ako Bog da da se za 2 sezone ponovo Bačka nađe u Superligi pa možda po još nečemu bude poznat ovaj meč!