Katai u Zvezdi: "Verujem da ćemo odbraniti titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 31.08.2014.
21:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničio je večeras saradnju sa Aleksandrom Kataijem koji se klubu iz Ljutice Bogdana priključio na jednogodišnju pozajmicu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije zatvoriće prelazni rok kada su dolasci u pitanju angažovanjem Aleksandra Kataija koji je u kasnim večernjim satima stavio potpis na jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Bivši krilni napadač Vojvodine dolazi u klub iz Ljutice Bogdana na jednogodišnju pozajmicu a prilikom potpisivanja ugovora izjavio je da se raduje što će nastupati za tim koji se bori za titulu i ima sjajne navijače.

"Srećan sam i zadovoljan. Imaću veliki motiv u činjenici da Crvena zvezda želi da odbrani titulu, i u tome što ću igrati pred zaista sjajnom publikom, odnosno sjajnim navijačima. Pridružujem se ekipi u utorak, jer oni sada imaju dva dana slobodno i verujem da ću se brzo uklopiti. Verujem i da ćemo odbraniti titulu" rekao je Katai.

Aleksandar Katai ima 23 godine a u Zvezdi će ostati do maja 2015. kada mu ističe jednogodišnja pozajmica. Momak rođen u Srbobranu zadužio je dres sa brojem 27.

"Taj broj sam nosio kad sam potpisao prvi profesionalni ugovor u karijeri, a i kad sam stigao u Olimpijakos. I sada je bio slobodan, pa nisam mnogo razmišljao" kazao je Katai.

Zvezda je na taj način zavrišla prelazni rok, kada se radi o pojačnjima, a Aleksandar Katai je 11. fudbaler koji je potpisao ugovor sa crveno-belima tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke