Katar je ''legija stranaca'', Muslin tvrdi da Srbija nije bila loša!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.09.2016.
22:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Iako konačan rezultat drugačije govori, selektor Slavoljub Muslin uverava da se naši superligaški fudbaleri nisu tako loše predstavili u Kataru.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras je u prijateljskoj utakmici protiv Katara u Dohi poražena rezultatom 3:0, a sve dileme oko pobednika rešene su već u prvom poluvremenu, kada su i postignuta sva tri pogotka.

Iako sve ovo deluje razočaravajuće, selektor Slavoljub Muslin uverava da baš i nije tako.

''Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove, do 20 minuta smo igrali dobro, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika ali je izostala realizacija.

Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre.

Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost''
, izjavio je Muslin.

Sva tri gola za selekciju Katara postigao je Južnoamerikanac Sorija, samo jedan u nizu naturalizovanih stranaca koji nastupaju za ovu reprezentaciju.

''Katar ima mnogo stranaca, a Sorija je napravio razliku. Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo.

Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo'',
zaključio je Muslin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 11.10.2016
21:42

Formacija 4-4-1-1 u svim kombinacijama: 1: Rajkovic- Rukavina, Maksimovic, Nastasic, Antonov- Zivkovic, Maksimovic, Matic, Kostic- Ljajic- Mitrovic. 2: Dmitrovic- Basta, Spajic, Milunovic, Mladenovic- Sulejmani, Grujic, Fejsa, Katai- Tadic- Djurdjevic. 3: Jovanovic- Gajic, Rosic, Rajkovic, Obradovic- Lazovic, Gudelj, Zdjelar, Gacinovic- Milinkovic-Savic- Pavlovic. 4: Radunovic- Vulicevic, Vilotic, Pejcinovic, Rodic- Plavsic, Ignjovski, Brasanac, Mihajlovic- Ivanic- Pesic. 5: Lukac- Golubovic, Veljkovic, Babic, Nastic- Stevanovic, Milivojevic, Petrovic, Drazic- Meleg- Skuletic. 6: Manojlovic ili Stevanovic- Ivanovic ili Radic, Sedlar, Milenkovic, Filipovic- Srnic, Kacar ili Medojevic, Ristic, Lukic ili Palocevic, Markovic- Jojic, Cavric ili Djuricic- Stojiljkovic.

avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 30.09.2016
17:36

Šamrok, Šamrok, Šamrok, Šamrok, Šamrok, meni ne smeta pominjanje Šamroka jer crvena zvezda 1:5 Šamrok :D :D :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
09:17

(4-2-3-1) 1: Rajkovic- Rukavina, Maksimovic, Nastasic, Antonov- Zivkovic, Maksimovic, Matic, Kostic- Ljajic- Mitrovic. 2: Dmitrovic- Basta, Spajic, Milunovic, Mladenovic- Sulejmani, Grujic, Fejsa, Katai- Tadic- Stojiljkovic. 3: Jovanovic- Gajic, Rosic, Rajkovic, Obradovic- Lazovic, Gudelj, Zdjelar, Gacinovic- Milinkovic-Savic- Pavlovic. 4: Radunovic- Vulicevic, Vilotic, Pejcinovic, Rodic- Plavsic, Ignjovski, Brasanac, Mihajlovic- Ivanic- Pesic. 5: Lukac- Golubovic, Veljkovic, Babic, Nastic- Stevanovic, Milivojevic, Petrovic, Drazic- Meleg- Skuletic. 6: Manojlovic- Stojkovic, Sedlar, Milenkovic, Filipovic- Srnic, Medojevic (voleo bih Kacara tu da vidim, ali u to nemam vere da ce da se desi), Ristic, Markovic- Jojic- Djurdjevic. Na ove igrace mozemo da dodamo: Nemanja Stevanovic, Poletanovic, Palocevic, Cavric, Djuricic, Jovic, Saponjic, Vlahovic, mali Mulic je isto interesantan...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 11.10.2016
09:46

Radic umesto Stojkovica.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
08:54
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 30.09.2016
01:14

Kako sam se ranije uzrujavao zbog ovakvih vesti a sad sam postao tako ravnodusan. Kako je moguce da smo pali ovako nisko? Ovo je nevezano samo za ovu utakmicu

avatar
ProudKnight
Thursday, 29.09.2016
23:52

Nije uopšte bilo loše. Presjekla su nas samo prva tri gola, a poslije smo igrali atomski fudbal i mogli smo preokrenuti da smo postigli ta ništavna četiri gola.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 29.09.2016
23:33

Od tipa 500 drzava na svetu mi nasli da igramo prijateljsku sa otprilike 4 nasim timom,zasto? Uzeli nesto para njihovu publiku da zabave i da im uigraju strance

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
08:53

Cetvrtim timom?! Pre neki dan sam napravio sest nasih timova od kojih bi svaki razorio ovaj nas iz Katara, ovo je mozda tek deveti-deseti ako i toliko.

avatar
Red Star
Friday, 30.09.2016
15:58

Ne mozes ti bez mene :-) cini mi se da moj komentar nije bio upucen tebi. Za razliku od tebe ja ne podrzavam nebulozne komentare kao sto je ovaj od PK. Smeta ti pominjanje Samroka ali ti ne smeta ostrasceni komentar tvog saborca. I ti mene kritikujes :-).

avatar
Povratak kralja 4 2
Thursday, 29.09.2016
23:25

Bio jednom jedan Kairat, ovaj Katar i imao je legiju stranaca i 60M € budžeta... tako počinju zvezdaške bajke :D

avatar
Red Star
Friday, 30.09.2016
08:15

Mi bar mozemo da konstruisemo takvu bajku. Kako bi vi? Bio jedan Samrok sa legijom konobara i kuvara, i budzetom od 100000 evra.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
18:34

Ako si nekad bio u pravu, to je sada, ali i sada je samo delimicno:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
12:13

I 17 titula prvaka Irske i 24 njihova Kupa. Jeste da ne igraju trofeji, ali daleko su oni od malog kluba, i daleko je Irska od nefudbalske zemlje kakvom ste je tada predstavljali, a neki to cak i sada cine...