Katastrofa za Kragujevčane - Kraj polusezone za Mirčetića, i Šerbečić se povređen vraća iz Pazara!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
23:46
Izvor: Sportske.net

Poraz kao poraz nije strašan, ali nove povrede su najgora moguća vest za kragujevačkog superligaša.

Irfan Licina/FK Novi Pazar
Irfan Licina/FK Novi Pazar

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je večeras poražen u Novom Pazaru sa 2:0, ali ovaj rezultat je za ekipu Feđe Dudića odmah pao u drugi plan, zbog povreda dvojice standardnih prvotimaca.

Šef struke Kragujevčana je posle meča naglasio da se u večerašnjem meču ''desilo sve loše što je moglo da se dogodi'' njegovom timu, a tu je pre svega mislio na povrede Bogdana Mirčetića i Besima Šerbečića, koje su se dogodile kada je Dudić već izvršio sve izmene, pa su Kragujevčani finiš meča odigrali sa dvojicom igrača manje.

Par sati po završetku meča stižu još lošije vesti.

Mirčetić je povredio koleno, vozilom hitne pomoći je odvezen sa stadiona, a prve procene govore da je ova polusezona završena za talentovanog momka koji još nije napunio 19 godina i koji je blistao u prethodnih par mečeva.

Izvesno je da pauza čeka i Šerbečića kome je pukao list. Njega je sa terena izneo Evandro, a onda je odskakutao do klupe, što je moglo da se vidi tokom meča.

Radnički sledeći meč igra protiv Čukaričkog u Gornjem Milanovcu, i već sada je jasno da će biti značajno oslabljen, pogotovo ako imamo u vidu da je i Vidosavljević već neko vreme odsutan zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke