Kažić: "Večeras smo bili bolji, ali Partizan zasluženo ide dalje"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.07.2017.
23:26
Izvor: Sportske.net

Dragan Kažić je istakao da je Partizan zasluženo prošao dalje, ali da večeras nije pokazao dobru igru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dragan Kažić, trener Budućnosti, istakao je da je zadovoljan ovom utakmicom protiv Partizana i da mu je jako žao jer je njegova ekipa odigrala loše u drugom poluvremenu prve utakmice.

"Rekao bih da ostaje žal zbog drugog poluvremena, jer smo večeras pokazali da možemo da se nosimo sa Partizanom. Bili smo bolji takmac večeras i sada mi je jako žao rezultata i performansa iz drugog poluvremena prve utakmice", rekao je Dragan Kažić, trener Budućnosti nakon utakmice.

Još jednom je napomenuo da njegova ekipa danas nije bila slabija od Partizana i da mu nije jasno zašto je Partizan zakazao.

"Momci su igrali muški i pošteno za klub i grad, za same sebe, izmerili su se sa Partizanom. Velikih razlika u kvalitetu nije bilo. Da li nas je Partizan potecenio ili je atmosfera uticala na njihovu igru, ne znam. Navijači su nam bili 12. igrač i ostaje žal za golom koji bi obu utakmicu učinio još spektakularnijom", rekao je on.

"Rekao sam da bi bilo dobro da smo dali gol u 80 minutu i bukvalno je Mitrović imao šansu u tim trenucima. Onda bi to bila jedna druga utakmica da smo poveli u tom momentu. Imali smo i posle toga dobre šanse, na nesreću nismo postigli gol i može da se kaže da Partizan zasluženo ide dalje", rekao je Kažić.

Požalio se na fizičku spremu njegove ekipe, smatra da bi sa većim igračkim kadrom priča bila drugačija.

"Ovo su nam praktično prve utakmice gde igrači igraju 90 minuta. Jednostavno, nemamo veliki broj igrača i veliki izbor i možda se to u prvoj utakmici najviše videlo. Večeras je bila druga priča, drugačija igra sa više odvažnosti i hrabrosti. Pokazali smo da moemo da igramo, kombinujemo bez problema. Bilo je i večeras stvari koje mi se nisu svidele, duge lopte kakve ne želimo... Možda je bilo straha, malo većeg respekta", rekao je on.

Pohvalio je rad svojih fudbalera i nagovestio i dalji napredak.

"Nama predstoji veliki rad u takmičarskom smislu jer ono što sam tateko mi se nije svidelo. Svakog dana ide bolje i bolje, ali se vraćamo na to da su igrači morali da znaju neke stvari da rade. Nestručan rad u prethodnom periodu kod nase je bio evidentan. Došli smo u situaciju da se vraćamo na početak, bar kada je taktički deo u pitanju. Tako da je i ova utakmica pokazala da imamo velike rupe i slabosti. Da li je to plod zamora ili taktičke neobučenosti videćemo u narednom periodu", kazao je Kažić.

Pitali smo ga i kakve su šanse Partizana u duelima sa Olimpijakosom.

"Ja im od srca želim da uspeju, ali Olimpijakos je ozbiljna ekipa i mislim da će Partizan imati jako težak posao da eliminiše taj tim
", završio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 19.07.2017
06:35

Atmosfera u PG je bila odlična, odlično navijanje 90', a ovaj čovek je dao dve realne i gospodske izjave.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 19.07.2017
02:12

Bili bolji...hahaha

avatar
Neko_tamo
Wednesday, 19.07.2017
12:20

ne znam da'l si gledao utakmicu, i koliko smo mi lose odigrali. Covek je u pravu

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Wednesday, 19.07.2017
12:24

Stativa,nedosudjen penal i koliko odbrana kljajica cim je igrac utakmice,realnost ti na nivou sutnuli ste jednom