Kiparski mediji najavili sastav Anortozisa, gosti sve ubeđeniji u pobedu u Humskoj!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.12.2021.
23:38
Izvor: Sportske.net

Nemaju šta da izgube u četvrtak u Humskoj i to će biti njihova najveća prednost.

Anorthosis Twitter
Anorthosis Twitter

Povezane vesti

Partizan i Anortozis će se u četvrtak od 18 časova i 45 minuta boriti za plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija, a moglo je da bude znatno drugačije da crno-beli nisu dozvolili veliki kiks u prošlom kolu protiv Flore u Talinu.

Od gotovog su napravili veresiju i sada Kiprani imaju razloga da veruju da i oni mogu da urade ono što je učinila Flora protiv Partizana.

Kako je i najavljivano prethodnih dana, Anortozis će imati podršku od najmanje 700 svojih navijača na stadionu u Humskoj i oni su dobili konkretna uputstva za ovaj meč, u skladu sa preporukama UEFA posle sastanka sa predstavnicima oba kluba.

Iako su za vikend iznenađujuće poraženi u domaćem prvenstvu, u Anortozisu su maksimalno koncentrisani na duel sa Partizanom i utisak je da kako se početak meča bliži, njihov optimizam je sve izraženiji.

Tamošnji portal ''Kerkida.net'' prenosi izjavu trenera Timura Kecbaje koji je pohvalio Partizan i prepustio mu je ulogu favorita, ali je i naglasio da je njegov tim već pokazao da ''kada hoće'', može da pobedi i jače ekipe, što se videlo i u prošlom kolu protiv Genta.

''Kroz izjave samog Timura Kecbaje na konferenciji za novinare, ali i Deletića, koji je predstavljao fudbalere, očigledno je veliko samopouzdanje za meč u četvrtak.

Ono što se može razumeti iz onoga što su rekli jeste činjenica da čvrsto veruju da mogu da se kvalifikuju za sledeću fazu. I ne radi se samo o tome da se to pominje, nego veliku ulogu igra i način na koji su to naglasili'', piše ''Kerkida''.

Isti izvor otkriva i kako bi mogao da izgleda sastav Anortozisa za duel sa Partizanom.

''Očekuje se da će se Žur vratitimeđu stative, a u odbrani će biti Abarcumijan, Antonijadis, Arajuri i Koreja. Artimatas i Husbauer će biti u veznom redu, Varda zauzima poziciju na levoj strani napada, a Deletić na desnoj strani.

Postoji i jedan znak pitanja. U slučaju da Hristodulopulos bude u špicu, Popović će zauzeti mesto iza njega. U slučaju da Lazarus Hristodulopulos bude poželjniji kao vezista, Kačarava ima najveće šanse da počne kao najistureniji napadač'', navodi se u njihovom tekstu.

Dakle: Žur - Abarcumijan, Antonijadis, Arajuri, Koreja - Artimatas, Husbauer - Deletić, Popović /Hristodulopulos/, Varda - Hristodulopulos /Kačarava/.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke