Kiprani otkrivaju: ''FIFA uvela embargo Partizanu!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.09.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Taman pomislimo da je crno-belima krenulo, a onda se dogodi ovako nešto...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle rane eliminacije sa evropske scene, Partizan se muči da dođe do bodova protiv superligaških ekipa, ali nekako ipak uspeva, pa je protiv IMT-a i Radnika od 0:2 dolazio do pobeda od 3:2 i sada može da se pohvali da je uoči večitog derbija ispred Crvene zvezde na tabeli, i to sa utakmicom manje.

I dok su te pobede popravile atmosferu među igračima, pojavio se novi problem, o kom ovog dana pišu pojedini kiparski mediji.

Novonastali problem tiće se transfera golmana Aleksandra Jovanovića koji je tokom letnje pauze prešao iz Apolona u Partizan, uz ugovoreno obeštećenje od 450.000 evra.

To obeštećenje Partizan treba da isplati u nekoliko rata, ali već je došlo do problema u realizaciji tog ugovora, prema saznanjima kiparskog portala ''Kerkida.net''.

''Embargo Partizanu zbog Jovanovoća, nisu platili Apolonu'', naslov je njihovog teksta.

''Konkretno, prva rata (od iznosa transfera) nije uplaćena u dogovorenom roku, zbog čega je (Partizanu) uveden embargo na transfere od strane FIFA!'', piše pomenuti portal.

Prema informacijama sa Kipra, Partizan sada ima novi rok, 31. oktobar, da izmiri dospelu obavezu, u suprotnom rizikuje i ozbiljnije sankcije.

Podsetimo, Partizan je ovog leta doživeo ozbiljan finansijski udarac neuspehom u Evropi, ostali su bez bar tri miliona evra koliko bi zaradili ulaskom u grupu Lige konferencija, ali ako im je problem da isplate 50.000 evra, onda je situacija u klubu još teža nego što se do sada mislilo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke