Kiza Milinković najavio ''žestok otpor Partizanu''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.05.2022.
10:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Napredaj je u lošoj seriji, može li bolje protiv crno-belih?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Praznik fudbala je danas u Kruševcu, gde će od 19 časova snage odmeriti domaći Napredak i beogradski Partizan u 34. kolu Linglong Superlige.

Kruševljani su od početka plej-ofa pretrpeli sva tri poraza, uz gol razliku 0:9, pa trener Zoran Milinković večeras očekuje mnogo više od svojih igrača.

''Partizan jeste favorit i dalje je u borbi za titulu, ali ja duboko verujem, iako su celog proleća partije naših igrača na nezadovoljavajućem nivou, da će u nedelju biti drugačije, jer ipak su to posebne utakmice. I dalje čekamo pravu reakciju, posebno u odnosu na prethodna dva poraza, od Radničkog i Voždovca, jer ta izdanja su bila ispod svakog kriterijuma Super lige.

Zašto je tako, sigurno će biti predmet ozbiljne analize. Bilo kako bilo i uprkos svim kadrovskim problemima, ono što želimo je da pružimo žestok otpor Partizanu, da učinimo utakmicu neizvesnom.

Borim se i tražim od igrača da pruže maksimum na terenu, to im je i obaveza i iskreno se nadam da mogu da odigraju utakmicu o kojoj će se pričati u pozitivnom kontekstu, da priušte navijačima sadržajnu i zanimljivu partiju'', izjavio je Milinković.

Kruševljani će večeras biti jači za kapitena Sašu Marjanovića, kao i štopera Kojičića koji su odradili suspenziju zbog žutih kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke