Kljajić otkrio šta je najvažnije posle dvomeča sa Rudarom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Skoro godinu dana prošlo je od poslednje takmičarske utakmice na kojoj je Filip Kljajić branio za Partizan.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sinoć je ponovo bio među stativama i uspeo da sačuva mrežu u drugoj pobedi Partizana nad ekipom Rudara.

"Znali smo da će biti ovakva utakmica, da će čekati neku polukontru, kontru, da probaju da probaju da postignu rani gol. Mi smo prvi gol postigli na vreme i samim tim završili posao", rekao je Kljajić.

Crno-beli su obezbedili plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ukupnim trijumfom od 6:0 nad crnogorskim predstavnikom.

"Moramo da igramo na pobedu uvek da bismo sticali samopouzdanje za utakmice koje dolaze. Imaćemo gust raspored, tako da moramo da imamo maksimalno moguće samopouzdanje za svaku sledeću utakmicu", dodao je Kljajić.

On sinoć nije imao mnogo posla ali je u drugom poluvremenu bio na visini zadatka kada je protivnik zapretio usled grešaka mladog Svetozara Markovića.

"Normalno je da se desi da i protivnik ima šansu. Dobro se sve završilo i zbog toga sam zadovoljan", istakao je golman crno-belih.

Sjajna vest je što Partizan ipak neće morati u Kazahstan već u Litvaniju jer je Trakai eliminisao Irtiš.

"Sigurno da nam znači kraći put nego da smo putovali u Kazahstan. Imaćemo i vremena za odmor, ali treba prvo da se pripremimo za Surdulicu", zaključuje Filip Kljajić.

Sledeću evropsku utakmicu crno-beli igraju sledećeg četvrtka u Litvaniji protiv ekipe Trakaija. Pre toga ekipu Miroslava Đukića čeka gostovanje u Surdulici, a saznaće i imena potencijalnih rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NS SHADOW
Friday, 20.07.2018
09:41

Najvaznije je da on vise ne brani:-D Kritican je veoma. Jedna sansa ne bi bila strasna, ali, nisu oni imali samo jednu sansu...