Klub navijača Partizana u Rijeci? ''Totalna laž, šokirani smo!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2024.
19:35
Izvor: Sportske.net

Gosti iz Hrvartske ne mogu da veruju šta je klub iz Humske objavio.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Tokom jučerašnjeg dana veliku pažnju u regionu izazvala je objava Partizana na zvaničnom klupskom sajtu da će uskoro biti formiran Klub navijača Partizana u Rijeci i da će ubuduće i pristalice crno-belih sa područka Istre dolaziti na evropske mečeve kluba iz Humske.

Sve je potkrepljeno zajedničkom fotografijom predstavnika uprave Partizana i gostiju iz Hrvatske, među kojima je bio i Aldo Stipanov

On je na Partizanovom sajtiu predstavljen kao jedan od osnivača Kluba Partizanovih navijača u Istri, ali je to oštro demantovao u izjavi za hrvatski ''Novi list'', ne krijući razočaranje zbog takve objave crno-belih.

''Tačno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom na to da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog veka, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se susrećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gde dolazi na odmor.

Kozić nam je i osigurao ulaznice. Sve bi se na tome i završilo da nas nisu u petak, dan pre utakmice pozvali u sedište kluba gde smo se sastali i fotografisali za naše privatne albume. 

Nemalo smo se i krajnje neugodno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se pak šokirali kad smo videli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo klub navijača Partizana u Rijeci. 

Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti bilo šta tako uraditi, a potpuno je netačna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali 'da finiširamo' dogovor o osnivanju kluba navijača. 

Jedno je sigurno, prijateljsko beogradsko druženje ostavilo mi je loš ukus u ustima zbog potpuno pogrešnih razloga, pa me beogradski stadioni sigurno više nikad neće videti'', poručio je razočarani Stipanov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke