Knežević posle trijumfa Zvezde: "Drugi ciljevi u prvom planu danas, pokazali smo karakter"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.01.2024.
20:25
Izvor: Sportske.net

Talentovani fudbaler postigao pobedonosni pogodak.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas pobedila Hloraku sa 3:2, u prijateljskom meču na pripremama na Kipru.

Svoje utiske nakon meča izneo je i strelac pobedonosnog gola Nikola Knežević koji je trijumf "crveno-belima" doneo u samoj završnici meča.

"Lepo je kada se pobedi, bez obzira da li je u pitanju utakmica takmičarskog ili prijateljskog karaktera. Uvek idemo na trijumf. Ipak drugi ciljevi su bili u prvom planu na današnjem duelu. Određene zadatke smo uspešno odradili. Uvek ima prostora za napredak. Bitno je da smo pokazali karakter i vratili se iz minusa, to je takođe veoma značajno", rekao je Knežević.

On se osvrnuo i na dosadašnji rad pod trenerskom komandom Vladana Milojevića.
 
"Radimo zajedno gotovo deset dana. Polako implementiramo tehničko-taktičke zahteve, dok smo prvobitno bili fokusirani na fizičku pripremu, na kojoj ćemo naravno i dalje raditi u predstojećem periodu. Pored toga, krenuli smo već i da uigravamo ekipu u taktičkom smislu i polako prihvatamo zahteve koje nam zadaje stručni štab".

Knežević je istakao da se nada pobedi i u narednom meču protiv Zalaegersega.
 
"Očekujem da ponovo trijumfujemo, već na narednom duelu. Uslovi za rad su fantastični, od hotela, terena do hrane. Nemamo na šta da se požalimo", zaključio je Nikola Knežević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke