Knjiga spala na tri imena, Zvezda vraća dvojicu, čeka se i zeleno svetlo iz Niša!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.07.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Vremena ima dovoljno, ali brzo prolazi...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda će do kraja prelaznog roka angažovati još nekoliko igrača, a sva je prilika da će trojica novajlija biti mete "crveno-belih" sve do kraja prelaznog roka.

Sportski žurnal prenosi da je Zvezda na pragu angažovanja Aleksandra Pešića (30), Nemanje Milunovića (33) i Stefana Mitrovića (19).

Dogovor sa Pešićem je već postignut, čeka se da Karagumruk koji traži 2.000.000 evra prihvati ponudu šampiona Srbije, pa će nakon toga Srbin ponovo biti deo "crveno-belih".

Vratio bi se i Nemanja Milunović, Alanja je u finansijskim problemima i teško je verovati da turski klub može izbeći egzodus stranaca.

O transferu Stefana Mitrovića se već govorilo, oglasio se i prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev, a Zvezda ima konkurenciju u vidu nekoliko inostranih klubova.

I sam fudbaler je nedavno govorio da bi pre "večitih" voleo da se oproba u inostranstvu, ali prelazni rok je živa stvar i sve je moguće...

Danas su na programu kvalifikacije za Ligu konferencija u okviru kojih će Borac iz Banjaluke gostovati Toršavnu na Farskim ostrvima. Ukoliko verujete u novi trijumf ekipe Nenada Lalatovića (prva utakmica 2:0 za Borac), AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 1.70.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke