Ko će biti novi trener Partizana? U fokusu dobro poznata imena, nudi se i stranac!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 01.06.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crno-beli" dobro pamte Lotara Mateusa, ali i Jirgena Rebera i Avrama Granta...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je nakon odlaska Aleksandra Stanojevića ostao bez trenera.

Uprava kluba ima težak zadatak da odabere pravo rešenje za prekid petogodišnjeg posta kada je u pitanju naslov prvaka Srbije.

Sportski žurnal prenosi informaciju da su u centru pažnje "crno-belih" dva imena - Marko Nikolić i Vladimir Ivić.

Upravo je Nikolić doneo poslednju titulu Partizanu u neverovatnoj sezoni 2016-17 kada je uspeo da preokrene šampionsku trku i prestigne Crvenu zvezdu.

Otkako je napustio Lokomotivu iz Moskve, srpski stručnjak je bez angažman, ali interesovanja ne fali pošto je CSKA ponudio Nikoliću novi ugovor.

Na birou rada je i Vladimir Ivić, poslednji posao imao je u Votfordu 2020. godine, tokom igračke karijere igrao je za Partizan, a trenerski se dokazao u Makabiju iz Tel Aviva koji ga ponovo zove.

Uz to, pojavila se informacija i da je Partizanu ponuđen i Marko Simone što je takođe preneo Sportski žurnal, Italijan koji je dubok igrački trag ostavio u čuvenom Milanu Ariga Sakija, ali bez većeg trenerskog uspeha do sada.

Spominju se još i Veljko Paunović, te Slaviša Jokanović, no jasno je da bi svako od njih zahtevao široku autonomiju u radu i garancije da će tim biti ojačan.

Sa druge strane, upravi kluba se žuri...

U međuvremenu, reprezentacija Srbije počinje takmičenje u Ligi nacija utakmicom protiv Norveške, admiralbet.rs ima bogatu ponudu i sjajnu kvotu 3.80 ukoliko verujete u siguran trijumf "orlova" u prvom i drugom poluvremenu meča na Marakani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke