Ko će biti novi trener Vojvodine? Oglasio se i Kosanović!

Autor: Darko Mitrović
petak 07.05.2021.
22:19
Izvor: dnevnik.rs

Postaje sve zanimljivije u Novom Sadu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Vojvodina je svoj najvažniji cilj već ispunila u ovoj sezoni, plasman na evropsku scenu je osiguran, a ostaje još da se vidi samo da li će ''Lale'' na kraju završiti na trećem, ili četvrtom mestu na tabeli, što i nije toliko bitno.

Mnogo bitnije za navijače Vojvodine je hoće li Nenad Lalatović ostati na klupi Vojvodine, ili će na kraju ovog meseca doći do rastanka, s obzirom da aktuelnom šefu struke ističe ugovor.

Juče su se pojavile spekulacije da će Lalatović na leto preuzeti ekipu Rada, pod uslovom da ''Građevinari'' opstanu u ligi, a da će na klupu Vojvodine doći Radoslav Batak, koji je u izjavi za novosadski ''Dnevnik'' prokomentarisao takve informacije.

''Nisam se čuo ni sa kim iz kluba, vidim da Vojvodina ima trenera i degutantno bi bilo da pričam bilo šta na tu temu. Naravno, Vojvodina je uvek moj klub, ekipa u kojoj sam fudbalski ponikao, ali ne bih sada širio priču na temu eventualnog povratka u nju'', izjavio je Batak.

Neko ko će u Vojvodini raditi na rešavanju pitanja šefa struke je i sportski direktor Milan Kosanović, ali on pomenutom listu nije želeo ništa konkretnije da otkriva.

''Vojvodina ima trenera, ugovor ga veže do kraja prvenstva, a onda ćemo da vidimo šta će se događati, odnosno ko će biti šef našeg stručnog štaba'', poručio je Kosanović, a verujemo da će Lalatović tokom vikenda biti mnogo opširniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke