Ko će biti trener Partizana sledeće sezone i da li je Stanojević danas ostvario ono što je želeo?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.09.2021.
17:02
Izvor: Sportske.net

Posle današnje Stanojevićeve izjave, pitanje možda i nije preuranjeno.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kako je i obećao, trener Partizana Aleksandar Stanojević je danas u 14 časova izašao na tribinu oči u oči sa navijačima koji su mogli da mu postavljaju sva pitanja koja ih muče i bio je potpuno otvoren da govori o svemu onome zbog čega ga deo navijača kritikuje.

Preneli smo već, govorio je i o odnosu prema Sumi, Nathu, ostalim strancima, zašto se nije radovao Nathovom golu protiv Zvezde...

Ipak, ono što možda i najjače odjekuje posle ove tribine jeste Stanojevićev nagoveštaj da će na kraju ove sezone verovatno napustiti klupu crno-belih, a malo je nedostajalo da se to desi i na kraju prethodne kada uprava nije prihvatila njegovu ostavku. Njegov ostanak u Humskoj i naredne sezone bi već sada trebalo da bude nešto čime bi uprava kluba mogla da se pozabavi, ali Stanojević, čini se, nije veliki optimista po tom pitanju. U svakom slučaju, jasno je i javno svima stavio do znanja u kom pravcu razmišlja.

''Nisam siguran, želim da završim na najbolji mogući način, ali teško, teško. To je strahovita potrošnja. Videćemo kako će i u kom pravcu ići. Svako bi želeo da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovek koji nas je naučio šta znači Partizan. Ja sam osam godina bio u inostranstvu, od toga pet godina u Kini. Stvarno ne moram da idem u inostranstvo, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili deset godina. Ali to je mnogo teško'', izjavio je Stanojević.

Ko bi mogao da ga nasledi ako ode narednog leta? Možda, na primer, Vlada Ivić, ako uopšte bude želeo da se vraća u srpski fudbal i atmosferu kakva u njemu vlada... Kvalitetnog stručnjaka neće biti lako naći.

Ipak, dotle ima još vremena, a ono što je za Stanojevića i sve navijače Partizana najvažnije jeste to da njegova ekipa ove sezone ostvaruje odlične rezultate i da iz kola u kolo grabi ka osvajanju titule posle četiri godine Zvezdine dominacije.

Ali, ono što je još jedan utisak posle Stanojevićeve tribine jeste mali broj prisutnih navijača. Deluje da je bilo više novinara nego svih onih koji iz dana u dan imaju nešto da prigovore treneru Partizana na društvenim mrežama. Imajući to u vidu postavlja se pitanje da li je Stanojević današnjim obraćanjem uspeo bilo šta da promeni...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

*

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Tuesday, 28.09.2021
22:55

Ne daj se Stanoje! Imaš punu podršku od pravih i iskrenih navijača!